Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Veilig vakantie vieren op de Veluwe

Camping Veluwe

Bent u op zoek naar een heerlijke vakantie middenin de natuur? Dan kunt u uitstekend terecht bij De Pampel. Op onze Camping Veluwe geniet u van rust en ruimte, maar bevindt u zich ook vlakbij bruisende steden als Apeldoorn en Arnhem. Op onze Veluwecamping vindt u alles voor een fijne vakantie, helemaal naar wens!

Vakantie in Gelderland

Gaat u graag de natuur in tijdens uw vakantie? Ontdek de prachtige wandelroutes of fietstochten op de Veluwe. Zodra u opstaat uit uw tent, caravan of één van onze accommodaties bevindt u zich direct in de prachtige natuur. Onze bosrijke camping biedt ruime kampeerplekken aan, maar ook comfortabele accommodaties. Hier geniet u ontspannen van de rust en ruimte tijdens uw verblijf.

Vele activiteiten te beleven

Houdt u er juist van om activiteiten te beleven of stedentripjes te maken? Ook dan biedt De Pampel vele mogelijkheden. Vanuit onze Camping Veluwe kunt u verschillende steden als ApeldoornHoenderloo en Arnhem en bezoeken. Hier vindt u diverse leuke uitstapjes, grote winkelketens, maar ook knusse boetiekjes en lekkere restaurantjes. Daarnaast kunt u ook een dagje naar de Apenheul, het Dolfinarium, Openluchtmuseum of Klimbos Veluwe. Op onze camping adviseren we u graag over de verschillende mogelijkheden.

Camping Veluwe

Fijne faciliteiten op onze Camping Veluwe

Tijdens u vakantie hoeft u niet perse de wilde natuur in of dagactiviteiten te plannen. Op onze Camping Veluwe is ook altijd genoeg te doen. Zo kunt u genieten van onze zwembaden. Op onze camping met zwembad beleeft u volop waterpret in het overdekte zwembad of met de kleintjes bij het peuterbad. Daarnaast kunnen kinderen zich dagenlang vermaken op onze kindvriendelijke camping in ons overdekte speelburcht. Ook voor de sportieveling is er genoeg te beleven dankzij de mega air-trampoline, all-weather sportveld en ons fiets- en skelterverhuur. Daarnaast kunt u ook op De Pampel eten in ons heerlijke restaurant of onze lekker snackbar. Boodschappen doet u dagelijks in onze supermarkt.

Het hele jaar door genieten op de Veluwe

Op De Pampel kunt u het hele jaar door genieten. Nog even nagenieten van de zomer doet u bij ons tijdens het naseizoen. U geniet dan van de verandering in de natuur wat zorgt voor prachtige herfstkleuren op de Veluwe. Daarnaast kunt u op onze Wintercamping Veluwe verblijven tijdens de winterdagen. Dan geniet u van de warmte op onze camping tijdens de gezellige feestdagen.

Kamperen of verhuur?

Op onze ruime kampeerplaatsen op onze natuurrijke camping Veluwe kunt u met uw eigen caravan of tent terecht. Daarnaast kunt u ook verschillende comfortabele accommodaties huren. De verschillende accommodaties zijn beschikbaar voor meerdere personen. Hier geniet u van het ultieme kampeergevoel, maar dan in een aangenaam verblijf. Ontdek bijvoorbeeld onze stoere Woodlodges, Boerderijverblijven, Boslodges of onze bijzondere overnachtingen in een boomstam.

Verhuur of Kamperen

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2021
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!