Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Veilig vakantie vieren op de Veluwe

Vakantie Veluwe

Wilt u de vakantie op de Veluwe doorbrengen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons kunt u uw vakantie doorbrengen op het kampeergedeelte, maar ook in een vakantieboerderij. Uw vakantie op de Veluwe zal bij ons zeker een groot succes zijn en u zult met veel plezier terug kijken op uw vakantie bij De Pampel.

Camping Veluwe

Camping De Pampel is een sfeervolle familiecamping, waar jong en oud zich absoluut niet hoeft te vervelen. Tijdens uw vakantie op de Veluwe kunt u in de omgeving genieten van een prachtige wandeling in de natuur, rust en vrijheid, terwijl u ook tal van uitstapjes kunt maken met het gele gezin. Een vakantie op de Veluwe is voor iedereen een plezier. Camping de Pampel is een boscamping midden in de natuur.

Bungalows Veluwe

Bij ons kunt u de vakantie op de Veluwe ook doorbrengen in een sfeervolle vakantieboerderij. In deze luxe bungalows op de Veluwe brengt u de vakantie door op een bijzondere en rustgevende manier. Uiteraard zijn de vakantieboerderijen van alle gemakken voorzien, waaronder een vaatwasser, een magnetron en een Senseo–apparaat.

Boek uw vakantie Veluwe!

Vakantie Veluwe

Glamping Veluwe

Onze Camping Veluwe beschikt over diverse accommodaties in de categorie Glamping. In de bos- en woodlodges bent u voorzien van comfort en luxe, maar tegelijkertijd bent u echt aan het kamperen en dus in de buitenlucht. Gaat u voor 't eerst kamperen of twijfelt u of kamperen wel iets voor u is? Met glamping profiteert u van de voordelen van kamperen en van een appartement. Het is van harte aanbevolen om glamping Veluwe te proberen op camping 't Schinkel!

Meer over Glaming

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2021
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!