Menu
www.veluwevakantieparken.nl

Bungalow Veluwe

Vakantie vieren op de Veluwe is een feest voor jong en oud. De Veluwe Vakantieparken, waarvan camping de Pampel deel uitmaakt, bieden diverse mogelijkheden voor een ontspannen vakantie. Op ons vakantiepark vindt u o.a. prachtige bungalows waar u heerlijk van uw vakantie kunt genieten.

Bungalow Veluwe

Een vakantie in een bungalow op de Veluwe is een geweldige ervaring! Op Vakantiepark de Pampel verhuren wij diverse bungalows. Onze bungalows hebben de stijl van een boerderij en zijn er voor gezelschappen van 4 personen, 6 personen en 8 personen. De bungalows zijn compleet ingericht met flatscreen tv, Senseo koffiezetapparaat, koelkast, magnetron en vaatwasser.

Origineel overnachten

Een bungalowvakantie op de Veluwe is van zichzelf natuurlijk al heel bijzonder...maar wil je eens echt apart overnachten? Dat kan! Op de Pampel hebben wij hele originele accommodaties. Wat dacht je van "Slapen in een boomstam" ...als dat niet bijzonder is...

Glamping op de Veluwe

Behalve de boerderijtjes kunt u op De Pampel tevens een boslodge of woodlodge huren. Deze woodlodges kunnen ook wel als glamping worden omschreven. U maakt hierbij gebruik van onze saniplaza, maar hebt wel de beschikking over een luxe bungalowtent die knus is ingericht. Bij de 4-persoons boslodge heeft u wel een eigen badkamer in uw bungalow.

Meer info

Bungalow huren Veluwe

Camping de Pampel, Hoenderloo, Veluwe

Op Camping de Pampel is kamperen altijd een feestje. Op de Camping Veluwe kunt u gebruik maken van onze luxe faciliteiten en ook zorgen wij altijd voor voldoende vermaak voor jong en oud. En dan is daar tevens de prachtige Veluwe waar zoveel te doen is dat u zich nooit verveelt. Bungalow Veluwe huren tijdens het voorseizoen of het hoogseizoen? Camping de Pampel heet u van harte welkom!

Direct online boeken

Welk vakantiepark op de Veluwe heeft de beste bungalows?

Veluwecamping De Pampel heeft de beste bungalows. De camping staat er om bekend dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Buiten de goede service, heeft de pampel ook nog een groot aanbod aan bungalows en huisjes op het terrein. Voor ieder wat wils!

Klik hier voor een overzicht van alle bungalows en huisjes

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2024
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!