Menu
www.veluwevakantieparken.nl

Glamping op de Veluwe

Glamping is de afkorting van glamoureus kamperen oftewel kamperen in een modern jasje voor iedereen die geniet van het campingleven maar wel gesteld is op luxe! 

Luxe kamperen

Op Camping De Pampel vinden wij glamping een prachtige uitvinding die volledig past bij onze camping. Wij bedienen de luxe kampeerder dan ook graag met onze ruime kampeerplaatsen, desgewenst met privé sanitair. Deze kampeerplaatsen zijn bovendien voorzien van elektra en een aansluiting voor kabel TV.

Reserveer uw kampeerplaats met privé sanitair

Nog meer luxe in de lodges

Wilt u toch nog iets meer luxe en niet uw eigen kampeermiddel meenemen? Kies dan voor één van de lodges op de Pampel. In deze accommodaties kunt u heerlijk genieten van het campingleven maar heeft u wel een echt bed, een compleet ingerichte keuken, een eigen toilet en bij de Boslodge zelfs een eigen badkamer. De boslodge beschikt bovendien over een overdekte veranda. Vanuit hier wandelt u zo het wandelbos van De Pampel in. De Boslodge is voorzien van alle keukenbenodigdheden, een flat screen en een aangename gaskachel. Daarnaast kunt u verblijven in de Woodlodges. Dit zijn echte Glamping accommodaties met een knusse en huiselijke sfeer.

Glamping op de Veluwe bij de Pampel

Combineer de natuurlijke omgeving en vrijheid van een camping met de luxe van een bungalow; Glamping dus! Wij zien u graag snel voor een glamping vakantie op de Veluwe bij De Pampel!

 

Glamping Veluwe

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2024
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!