Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Last-Minutes en Acties

Glamping op de Veluwe

Glamping is de afkorting van glamoureus kamperen oftewel kamperen in een modern jasje voor iedereen die geniet van het campingleven maar wel gesteld is op luxe! 

Luxe kamperen

Op Camping De Pampel vinden wij Glamping een prachtige uitvinding die volledig past bij onze camping. Wij bedienen de luxe kampeerder dan ook graag met onze prachtige Woodlodges en Boslodge. In deze accommodaties kunt u heerlijk genieten van het buitenleven maar heeft u wel een 'echt' bed, een compleet ingerichte keuken, een eigen toilet en bij de Boslodge zelfs een eigen badkamer.

Kamperen in lodges

Op De Pampel kunt u luxe kamperen in de lodges. Kies bijvoorbeeld voor een Boslodge met overdekte veranda. Vanuit hier wandelt u zo het wandelbos van De Pampel in. De Boslodge is voorzien van alle keukenbenodigdheden, een flat screen en een aangename gaskachel. Daarnaast kunt u ook verblijven in de Woodlodges. Dit zijn echte Glaming accommodaties met een knusse en huiselijke sfeer.

Glamping op de Veluwe bij de Pampel

Combineer de natuurlijke omgeving en vrijheid van een camping met de luxe van een bungalow; Glamping dus! Wij zien u graag snel voor een glamping vakantie op de Veluwe bij De Pampel!

Kies uw glamping accommodatie:

Woodlodge 4 personen  Woodlodge 6 personen

Boslodge 4 personen

 Glamping Veluwe

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2019
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes

Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!