Menu
www.veluwevakantieparken.nl

Waterpret

Op De Pampel beleef je ook volop waterpret! Of het nu goed of minder weer is, je kunt altijd een duik nemen. Met mooi weer in het buitenbad en anders in het overdekte zwembad. Voor de kleintjes is er nog een super leuk peuterbad.

2023: Geopend van 15 april tot 1 oktober én de herfstvakantie

2024: Geopend van 20 april tot 1 oktober én de herfstvakantie

Overdekt zwembad

Overdekt zwembad

Ook bij minder weer kun je van heel veel waterpret genieten op De Pampel. Neem een duik in het overdekte zwembad.  Door de mediterrane uitstraling heeft u het idee op een tropisch eiland te zijn, ook als de temperaturen wat minder zijn.

Het dak gaat eraf...

Het dak gaat eraf...

Bij mooi weer schuiven we het dak van ons zwembad open en kunt heerlijk van het zonnetje genieten. Rondom het zwembad vindt u voldoende ruimte en ligstoelen om lekker te relaxen. De perfecte plek op een zomers dagje!

 

Peuterbad

Peuterbad

Voor de kleintjes is er een nieuw apart peuterbad geheel in een Veluwse look. Met diverse speeltoestellen, waterkanonnen en een glijbaan zal dit vast de favoriete plek van uw kind worden. Vanaf uw ligstoel heeft u goed zicht op uw kind!

Spraypark

Spraypark

Wat is er nou leuker dan met water spelen? Het mooie van ons nieuwe spraypark is dat je hier naar hartelust kan rennen, vliegen en draven waarbij je ondertussen heerlijk speelt water. Ons spraypark is in verschillende zone's ingedeeld en is dit gaaf van klein tot groot!

Buitenbad

Buitenbad

Naast het overdekte zwembad heeft De Pampel een groot buitenbad, waar een enorm ruim terras bij is gelegen. Bij dit zwembad zijn vele ligbedjes geplaatst zodat u zich in tropische sferen waant. Het buitenbad is geopend als het weer het toe laat en is enkel in het hoogseizoen geopend.

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2024
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!