Menu
www.veluwevakantieparken.nl

Lang kamperen op de Veluwe!

Een seizoenplaats op de Veluwe!

Bent u op zoek naar een camping midden op de Veluwe waar u met uw caravan of camper wat langer kunt staan? Boek dan een seizoenplaats bij Veluwecamping De Pampel. U bent een seizoen lang welkom op een vaste plek op onze camping en kunt u in alle rust de mooie Veluwe gaan verkennen.

Uw eigen vakantieplek midden op de Veluwe

Op Camping De Pampel hebben we zo´n 40 seizoenplaatsen. De plekken zijn ruim van opzet met voldoende privacy. Een bijzet tentje is toegestaan. Een heel seizoen lang genieten van vele mini vakanties, dat is het ultieme onthaasten. Zo bent u er met mooi weer gemakkelijk een dag of weekend tussenuit.

De seizoenplaatsen zijn beschikbaar van april tot november. Kiest u daarnaast voor winterkamperen, dan kunt u ook al eerder terecht in de weekenden. Het is ook mogelijk om in het winterseizoen gebruik te maken van onze winterstalling (eigen risico / openlucht), dus zonder zorgen kunt u het jaar erop weer aan een volgend seizoen beginnen.

Kindvriendelijke camping

Kinderen en kleinkinderen zullen zich geen moment vervelen op ons vakantiepark. Alle schoolvakanties komen de campingvriendjes en -vriendinnetjes ook naar de camping. Samen beleven ze de leukste avonturen tijdens de kinderanimatie, in de binnenspeeltuin, het zwembad met een heuse glijbaan en speciaal kinderbad of midden in de Veluwse natuur.

Geniet van alle faciliteiten

En zelf? Zelf zit je natuurlijk heerlijk onder de luifel, te genieten van een kopje koffie of een pilsje. Even kletsen met de buren, 's avonds de BBQ aan, wat wil een mens nog meer? Een seizoenplaats wordt zo al snel heel vertrouwd en één groot feest.

 

Wat houdt een seizoenplaats in bij Veluwe Vakantieparken?

  • Kampeerplaats va. 110m2
  • Incl. 6 amp. (meer amperage op verzoek mogelijk)
  • Incl. toeristenbelasting
  • Incl. 2 personen
  • Dagbezoek voor vrienden & familie 3 euro p.p.
  • 5% korting op winterkamperen
  • Kies zelf uw mooiste plaats!

Reserveren

Vindt u een heel seizoen kamperen te lang? Het is ook mogelijk een plaats te reserveren voor een kortere periode, bijvoorbeeld alleen het voor- en najaar of juist acht weken in het hoogseizoen.

Wilt u meer informatie over een seizoenplaats op één van onze campings op de Veluwe? Bel dan met 055-3781760. Uiteraard bent u van harte welkom om de mooiste seizoenplaats op de Veluwe uit te komen zoeken.

Graag tot ziens op de Veluwe!  Familie Uithol

Seizoenplaats op de Veluwe

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2024
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!