Met drie vakantieparken op de Veluwe, vindt u bij ons altijd de vakantie die precies bij u past!
Home
Luxe camping voor elke type vakantie! Geniet van rust, ruimte en comfort...
Lees verder > Zoek & Boek
Op een unieke locatie is dit gezellige Kinderkoninkrijk, buiten de schoolvakanties, een paradijs voor rustzoekers.
Lees verder > Zoek & Boek
Uw eigen plekje en tweede thuis op de Veluwe.
Lees verder >
Sluit
Tel. 055 - 378 17 60
Genieten voor jong en oud!

Lang kamperen op de Veluwe!

Extra lang genieten van de Veluwe met een seizoenplaats bij Veluwe Vakantieparken

Bent u op zoek naar een camping midden op de Veluwe waar u met uw caravan of camper wat langer kunt staan? Boek dan snel een seizoenplaats bij Veluwe Vakantieparken. Dan bent u een seizoen lang welkom op een vaste plek op onze camping en kunt u in alle rust de mooie Veluwe gaan verkennen.

 

Een seizoen lang kamperen op uw eigen vakantieplek midden op de Veluwe

Op Camping De Pampel hebben we zo´n 50 seizoenplaatsen. Bij deze Veluwe Vakantieparken heerst een gemoedelijke sfeer. De plekken zijn ruim van opzet met voldoende privacy. Een bijzet tentje is toegestaan en op Camping ´t Schinkel is ook de hond welkom. Een heel seizoen lang genieten van vele mini vakanties, dat is het ultieme onthaasten. Zo bent u er met mooi weer gemakkelijk een dag of weekend tussenuit.

Kinderen en kleinkinderen zullen zich geen moment vervelen op ons vakantiepark. Alle schoolvakanties komen de campingvriendjes en -vriendinnetjes ook naar de camping. Samen beleven ze de leukste avonturen tijdens de kinderanimatie, in de binnenspeeltuin, het zwembad met een heuse glijbaan en speciaal kinderbad of midden in de Veluwse natuur. En zelf? Zelf zit je natuurlijk heerlijk onder de luifel, te genieten van een kopje koffie of een pilsje. Even kletsen met de buren, 's avonds de BBQ aan, wat wil een mens nog meer? Een seizoenplaats wordt zo al snel heel vertrouwd en één groot feest.

 

“Elk jaar weer verrast wat er wordt bijgebouwd of veranderd. Bij aankomst zie je meteen het efteling-achtige nieuwe zwembad voor de kleintjes en de steakhouse uitstraling van de bijgebouwen en restaurant. We hebben het super gehad en komen graag weer terug.” (Fam. Bakker – Zoover)

Wanneer kan ik genieten op mijn eigen vakantieadres?

De seizoenplaatsen zijn beschikbaar van april tot november. Kiest u daarnaast voor winterkamperen, dan kunt u ook al eerder terecht in de weekenden. Het is ook mogelijk om in het winterseizoen gebruik te maken van onze winterstalling (eigen risico / openlucht), dus zonder zorgen kunt u het jaar erop weer aan een volgend seizoen beginnen.

 

Neem vrijblijvend een kijkje tijdens één van de Open Dagen in 2019

Kom gerust eens een kijkje nemen op ons gezellige camping tijdens een van de Open Dagen:

19 & 20 januari 2019

16 & 17 februari 2019

16 & 17 maart 2019

Natuurlijk bent u ook van harte welkom buiten onze open dagen om. Wij maken graag met u kennis!

“Super vakantie gehad! In augustus zijn wij naar camping De Pampel geweest en hebben daar een week gekampeerd. De animatie was geweldig...de color run vergeten wij nooit meer! Wij stonden vlak bij saniplaza...deze was altijd keurig schoon...zelfs in het hoogseizoen. Meerdere malen per dag heb ik daar de schoonmaak aan het werk gezien. Al met al een geslaagde week Veluwe en De Pampel...tot volgend jaar! (A.A. - Zoover.nl)”

Volop activiteiten in en om de Veluwe

Camping De Pampel en Camping ´t Schinkel zijn gelegen in Hoenderloo op de mooie Veluwe, en zijn de perfecte uitvalsbasis voor uitstapjes op de Veluwe. Het afgelopen jaar was er een hele hoop te doen in en om de Veluwe. Zo gingen onze gasten schapendrijven met de schaapsherder, wandelen met boswachter Roel en maakten we huifkartochten over de Veluwe. Voor de actievelingen was er quad rijden en mountainbiken onder begeleiding.

Ook op onze campings zelf was veel te beleven. Wat dacht u van de Longfonds run waar we meer dan 3.000 euro hebben opgehaald voor het goede doel? Of de gezellige braderie met allerlei marktkraampjes? Als klap op de vuurpijl was daar in mei de Giro d´Italia die door de Veluwe trok. Ook voor 2017 staan er weer volop activiteiten op het programma! Uiteraard brengen wij u als vaste gast als eerste op de hoogte.

Wat houdt een seizoenplaats in bij Veluwe Vakantieparken?

  • Kampeerplaats va. 110m2
  • Incl. 6 amp. (meer amperage op verzoek mogelijk)
  • Incl. toeristenbelasting
  • Incl. 2 personen
  • Dagbezoek voor vrienden & familie 2 euro p.p.
  • 5% korting op winterkamperen
  • Kies zelf uw mooiste plaats!

Vindt u een heel seizoen kamperen te lang? Het is ook mogelijk een plaats te reserveren voor een kortere periode, bijvoorbeeld alleen het voor- en najaar of juist acht weken in het hoogseizoen.

Wilt u meer informatie over een seizoenplaats op één van onze campings op de Veluwe? Bel dan met 055-3781760. Uiteraard bent u van harte welkom om de mooiste seizoenplaats op de Veluwe uit te komen zoeken.

Graag tot ziens op de Veluwe!  Familie Uithol

Volgt u ons al?
Volg ons ook via Facebook, Twitter en Google+.
Wifi op de camping
Ideaal! Het gehele terrein is voorzien van wireless internet.
Nieuwsbrief
Ontvang maandelijks ons nieuws en aanbiedingen
Plattegrond
Bekijk ook onze plattegrond voor uw mooiste plekje
Goed Weer Garantie
Slecht weer? Maak gebruik van de Goed Weer Garantie

Veluwe Camping De Pampel

Veluwecamping De Pampel

Woeste Hoefweg 35
7351 TN Hoenderloo
Veluwe
T: 055 - 378 17 60
info@pampel.nl

Veluwecamping 't Schinkel

Miggelenbergweg 60
7351 BP Hoenderloo
Veluwe
T: 055 - 378 13 67
info@hetschinkel.nl

Veluwepark Heideheuvel

Miggelenbergweg 50
7351 BN Hoenderloo
Veluwe
T: T 055 - 378 13 25
info@parkheideheuvel.nl