Menu
www.veluwevakantieparken.nl

Classificaties

Als vakantiebedrijf op de Veluwe kun je volgens ons niet anders dan bewust bezig te zijn met de leefomgeving. Wij proberen op diverse manieren duurzaam te werken en in deze video leggen we dit uitgebreid uit.

ANWB beoordeling: 5 sterren ANWB Topcamping

Door de ANWB beoordeeld met 5 sterren
Houd u niet alleen van kamperen, maar ook van luxe en comfort? Dan is camping De Pampel voor u de plaats om uw vakantie door te brengen! Dit cijfer is tot stand gebracht door een inspecteur van de ANWB, welke controle uitvoert op nagenoeg alle faciliteiten die De Pampel biedt.

Green Key

Wij zijn trots op onze unieke locatie. En uiteraard zijn we er ook heel zuinig op. De ‘Green Key’, een onderscheiding die we kregen voor milieubewust ondernemen, bewijst dat. 

MVO-Verklaring

Camping de Pampel voldoet aan de volgende afspraken:

■ Wij leveren een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van ons vakgebied en de overdracht van onze kennis aan anderen die het vak willen leren.

■ Wij informeren onze werkrelaties (klant/opdrachtgever, vakgenoten en leveranciers) dat we maatschappelijk verantwoord ondernemen.

■ Wij maken transparante afspraken met de klant/opdrachtgever en/of leveranciers over de kwaliteit van onze diensten en bewaken de kwaliteit die we leveren.

■ Wij bepalen de sociale impact van onze diensten en beperken deze zo veel als mogelijk voor zover het een negatieve impact, zoals frauduleus handelen, intimidatie uitbuiting en kinderarbeid.

■ Wij bewaken zowel de continuïteit van onze onderneming als die van de werknemer en wij dragen zorg voor voorzieningen mochten we te maken krijgen met verlies van inkomsten.

■ Wij leveren vrijwillig een bijdrage aan maatschappelijke doelen door giften en sponsoring en/of door vrijwilligerswerk.

■ Wij werken continu aan het verminderen van de milieubelasting van ons bedrijf.

■ Wij werken continu aan het verbeteren van ons eigen inkoopproces als het gaat over inkoop van (kantoor)materialen en diensten met een milieu- en/of sociaal keurmerk.

Milieuinvesteringen 

Laadpalen elektrische auto's
Gedachten gaan uit naar het plaatsen van de welbekende groene laadpalen voor auto's. Wanneer hier voldoende draagkracht voor blijkt, zullen deze geplaatst worden op de openbare parkeerplaats, zodat ook daggasten hier gebruik van kunnen maken.
 

Duurzaam inkoopbeleid

Bekijk hier het duurzaam inkoopbeleid van De Pampel

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2024
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!