Met drie vakantieparken op de Veluwe, vindt u bij ons altijd de vakantie die precies bij u past!
Home
Luxe camping voor elke type vakantie! Geniet van rust, ruimte en comfort...
Lees verder > Zoek & Boek
Op een unieke locatie is dit gezellige Kinderkoninkrijk, buiten de schoolvakanties, een paradijs voor rustzoekers.
Lees verder > Zoek & Boek
Uw eigen plekje en tweede thuis op de Veluwe.
Lees verder >
Sluit
Tel. 055 - 378 17 60
Voor ieder wat wils!

Camping de Pampel is ANWB Topcamping

We zijn supertrots op het feit dat de ANWB Camping de Pampel heeft uitgeroepen tot ANWB Topcamping. Daarmee behoren we tot de top 47 Nederlandse campings met 5 sterren. Belangrijke reden voor deze mooie titel zijn de uitgebreide voorzieningen die u op onze 5 sterren camping vindt. Zo zijn er (overdekte) zwembaden, een overdekte speeltuin en veel verschillende sportfaciliteiten.

ANWB Topcamping 

Luxe 5 sterren camping op de Veluwe

Camping de Pampel is een luxe 5 sterren camping in Nederland en dat merkt u! De ruime kampeerplaatsen zijn prachtig gelegen tussen de bomen of op veldjes. U kunt zelfs kiezen voor plaatsen met privé sanitair. Maar ook de uitgebreide sanitaire voorzieningen zijn 5-sterren waardig, zoals de mooie Saniplaza

Of kies voor één van verhuuraccommodaties zoals de luxe 4, 6 of 8 persoons boerderijen, een boslodge of een woodlodge of de spiksplinternieuwe Cottages. Deze zijn allemaal compleet ingericht en hebben een eigen terras en soms zelfs een veranda. 

Dichtbij Apeldoorn en Arnhem

Voor een dagje weg zijn de nabijgelegen steden Apeldoorn en Arnhem bijzonder geschikt. Of u nu gaat voor musea, winkels of horeca, beide steden hebben een gevarieerd aanbod waar u zich zeker zult vermaken. Apeldoorn is een toeristische trekpleister in Nederland. Apeldoorn is de grootste stad op de Veluwe. Tussen al het groen van de Veluwe vindt u vlakbij onze camping Veluwe, de mooie stad Apeldoorn. Hier zijn leuke markten, een gezellige binnenmarkt, prachtige wandelroutes, leuke evenementen en veel kunst. De Pampel is ligt op ruim 20 minuutjes van deze gezellige stad. Ook Arnhem is als hoofdstad van Gelderland een bezoekje waard. Gaat u naar het gezellige watermuseum, het Openluchtmuseum of brengt u een bezoekje aan de binnenstad met de gezellige winkels en terrasjes?

Wat is een ANWB Topcamping?

Over ANWB Top camping

ANWB Top camping is het predicaat voor campings die de maximale score van 5 sterren halen bij de ANWB campinginspectie. Deze campings behoren tot de beste campings van Europa en blinken uit in kwaliteit. Lees hier het nieuwsbericht.

Als enige partij in Nederland voert de ANWB volledig onafhankelijke campinginspecties uit in Europa. Ook dit jaar werden weer 2000 campings geïnspecteerd. De inspecteurs beoordelen op sanitair, terrein, zwemmen, recreatie en winkels & horeca. Omdat veel kampeerders het sanitair belangrijk vinden telt dit zwaarder mee in de eindscore. De score van een camping wordt weergegeven in sterren. Het maximaal haalbare is 5 sterren. Campings met deze score krijgen het predicaat ANWB Top camping. Ze hebben prachtig sanitair, een geweldig terrein en veel voorzieningen. Onder de 180 Europese ANWB Top campings zijn er 47 in Nederland.

Wij zijn trots op het feit dat wij in december 2017 het label ANWB Topcamping hebben ontvangen en dit in december 2018 opnieuw aan onze camping is verleend. Een duidelijk teken van de kwaliteit die u op de Pampel overal terugziet.

Boek direct uw vakantie op onze ANWB Topcamping!

Volgt u ons al?
Volg ons ook via Facebook, Twitter en Google+.
Wifi op de camping
Ideaal! Het gehele terrein is voorzien van wireless internet.
Nieuwsbrief
Ontvang maandelijks ons nieuws en aanbiedingen
Plattegrond
Bekijk ook onze plattegrond voor uw mooiste plekje
Goed Weer Garantie
Slecht weer? Maak gebruik van de Goed Weer Garantie

Veluwe Camping De Pampel

Veluwecamping De Pampel

Woeste Hoefweg 35
7351 TN Hoenderloo
Veluwe
T: 055 - 378 17 60
info@pampel.nl

Veluwecamping 't Schinkel

Miggelenbergweg 60
7351 BP Hoenderloo
Veluwe
T: 055 - 378 13 67
info@hetschinkel.nl

Veluwepark Heideheuvel

Miggelenbergweg 50
7351 BN Hoenderloo
Veluwe
T: T 055 - 378 13 25
info@parkheideheuvel.nl