Menu
www.veluwevakantieparken.nl

Camping de Pampel is ANWB Topcamping

Wil je er zeker van zijn dat je een camping kiest waar alles uitstekend voor elkaar is? Kijk dan of deze camping een ANWB Topcamping is. Alleen de beste campings ontvangen dit keurmerk en jaarlijks wordt dit opnieuw beoordeeld. 

ANWB Topcamping: De Pampel

We zijn supertrots op het feit dat de ANWB Camping de Pampel al meerdere jaren heeft uitgeroepen tot ANWB Topcamping. Daarmee behoren we tot de top 47 Nederlandse campings met 5 sterren. Belangrijke reden voor deze mooie titel zijn de uitgebreide voorzieningen die u op onze 5 sterren camping vindt. Zo zijn er (overdekte) zwembaden, een overdekte speeltuin en veel verschillende sportfaciliteiten.

Vakantie in het naseizoen op ANWB topcamping 

Luxe 5 sterren camping op de Veluwe

Camping de Pampel is een luxe 5 sterren camping in Nederland en dat merkt u! De ruime kampeerplaatsen zijn prachtig gelegen tussen de bomen of op veldjes. U kunt zelfs kiezen voor plaatsen met privé sanitair. Maar ook de uitgebreide sanitaire voorzieningen zijn 5-sterren waardig, zoals de mooie Saniplaza

Of kies voor één van verhuuraccommodaties zoals de luxe 4, 6 of 8 persoons boerderijen, een boslodge of een woodlodge of de spiksplinternieuwe Cottages. Deze zijn allemaal compleet ingericht en hebben een eigen terras en soms zelfs een veranda. 

Dichtbij Apeldoorn en Arnhem

Voor een dagje weg zijn de nabijgelegen steden Apeldoorn en Arnhem bijzonder geschikt. Of u nu gaat voor musea, winkels of horeca, beide steden hebben een gevarieerd aanbod waar u zich zeker zult vermaken. Apeldoorn is een toeristische trekpleister in Nederland. Apeldoorn is de grootste stad op de Veluwe. Tussen al het groen van de Veluwe vindt u vlakbij onze camping Veluwe, de mooie stad Apeldoorn. Hier zijn leuke markten, een gezellige binnenmarkt, prachtige wandelroutes, leuke evenementen en veel kunst. De Pampel is ligt op ruim 20 minuutjes van deze gezellige stad. Ook Arnhem is als hoofdstad van Gelderland een bezoekje waard. Gaat u naar het gezellige watermuseum, het Openluchtmuseum of brengt u een bezoekje aan de binnenstad met de gezellige winkels en terrasjes?

Wat is een ANWB Topcamping?

Over ANWB Top camping

ANWB Top camping is het predicaat voor campings die de maximale score van 5 sterren halen bij de ANWB campinginspectie. Deze campings behoren tot de beste campings van Europa en blinken uit in kwaliteit. Lees hier het nieuwsbericht.

Als enige partij in Nederland voert de ANWB volledig onafhankelijke campinginspecties uit in Europa. Ook dit jaar werden weer 2000 campings geïnspecteerd. De inspecteurs beoordelen op sanitair, terrein, zwemmen, recreatie en winkels & horeca. Omdat veel kampeerders het sanitair belangrijk vinden telt dit zwaarder mee in de eindscore. De score van een camping wordt weergegeven in sterren. Het maximaal haalbare is 5 sterren. Campings met deze score krijgen het predicaat ANWB Top camping. Ze hebben prachtig sanitair, een geweldig terrein en veel voorzieningen. Onder de 180 Europese ANWB Top campings zijn er 47 in Nederland.

Wij zijn trots op het feit dat wij in december 2017 het label ANWB Topcamping hebben ontvangen en dit in december 2018, 2019, 2020 en 2021 opnieuw aan onze camping is verleend. Een duidelijk teken van de kwaliteit die u op de Pampel overal terugziet.

Boek direct uw vakantie op onze ANWB Topcamping!

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2024
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!