Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Last-Minutes en Acties

Activiteitenkalender

4 mei 2019: Dodenherderking op Nationaal Ereveld Loenen

Ieder jaar worden de doden op een bijzondere manier herdacht op het Nationaal Ereveld. Met persoonlijke verhalen staat men stil bij verloren levens. Deze herdenking is geschikt voor jong en oud.

17 t/m 19 mei Lepeltje Lepeltje in Apeldoorn

Tijdens dit gezellige festival in het Beekpark in Apeldoorn is voor jong en oud van alles te doen. Denk aan live muziek, kwaliteitseten en een mooie-dingen-markt, uiteraard met veel te doen voor kinderen. Zeker een bezoekje waard.

21 t/m 23 juni 2019: Drakenbootfestival in Apeldoorn

Overdag wordt er een race gehouden met drakenboten over het kanaal in Apeldoorn. In de avond vinden er optredens plaats in het Zwitsalpark.

4 t/m 6 juli 2019: Het Podiumspektakel in Harderwijk

Deze unieke, muzikale theathervoorstellingen in Harderwijk zijn een echt fenomeen! De geschiedenis wordt op mooie en bijzondere wijze naar voren gebracht door zangers, acteurs en muzikanten. Dit jaar is de titel: 'Het verraad van Herderewich'.

Elke donderdag vanaf 11 juli t/m 22 augustus 2019: Oud Veluwse Markt in Barneveld

Er is geen betere manier om kennis te maken met de Veluwe van vroeger, dan hier. Ontdek de oude ambachten, struin over de kindervlooienmarkt en langs de kraampjes.. Laat de kinderen torenklimmen en aanschouw de optocht. Al meer dan 50 jaar lang is dit dé plek om te bezoeken. Er vinden vele zomerse activiteiten plaats met muziek, dans en nog veel meer!

21 t/m 24 augustus 2019: Ballonfiësta in Barneveld

In 2019 zal alweer de 37e editie van de Ballonfiësta in Barneveld plaatsvinden. Tijdens dit 4-dagen durende evenement zullen er talrijke heteluchtballonnen worden opgeblazen en de lucht ingaan. Aanshouw dit spektakel en geniet van de gezelligheid en activiteiten er rond om heen. 

23 t/m 31 augustus 2019: Heideweek in Ede

Jaarlijks is het volop feest tijdens de Heideweek in Ede. Het evenement groeit ieder jaar en er komen ruim 15.000 mensen af op de grote muziekevenementen die plaatsvinden op het plein. Het wordt beschouwt als één van de grootste festiviteiten in Gelderland. 

9 september 2019: NK burlen op de Hoge Veluwe

Herten laten door te burlen weten dat ze bereid zijn om te vechten voor een harem. Er zijn natuurliefhebbers die dit geluid nabootsen om een edelhert te lokken. Men zegt dat het geluid lijkt op een mix van het brullen van een leeuw en het loeien van een stier.

18 t/m 20 oktober 2019: Roots in de WoodsApeldoornse Beekpark

Geniet van dit gezellig herfstfestival, vol theater, muziek, heerlijk eten en drinken. Het zijn de factoren voor het Roots in the Woods evenement in het Apeldoornse Beekpark.

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2019
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes

Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!