Menu
www.veluwevakantieparken.nl

In de natuur

Wildpark Het Aardhuis

Wildpark Het Aardhuis

Kom wild kijken bij Wildpark het Aardhuis. Met verrassend veel interessante dieren, zoals vossen, edelherten, wilde varkens en reeën.

Park De Hoge Veluwe

Park De Hoge Veluwe

Voor de natuurliefhebber is Nationaal Park De Hoge Veluwe, bestaande uit 5.400 hectare bos, heide, vennen en stuifzand, absoluut een bezoek waard.

Recreatiegebied Bussloo

Recreatiegebied Bussloo

Bij lekker weer is het recreatiegebied in Bussloo een aanrader! Er kan hier worden gezwommen, gegolfd en gevaren..... 

Landgoed Beekhuizen

Landgoed Beekhuizen

Dit Landgoed is gelegen ten westen van Nationaal Park Veluwezoom, bij Velp. Er kan heerlijk gewandeld worden over fraaie bruggetjes, een spiraalpad tot bovenop een heuvel en naar een mooie vijver omringd met rododendrons.

Vrijenberger Spreng

Vrijenberger Spreng

Een spreng is een door mensen gegraven bronbeken. Deze werden bovenal gebruikt voor de aandrijving van watermolens, het maken van papier en/of water voor de wasserijen. Er zijn er veel op de Veluwe te vinden.

De Ommuurde Tuin Renkum

De Ommuurde Tuin Renkum

Een paradijs voor iedere tuinliefhebber! Dit lusthof, vol bijzondere groente- en kruidenplanten, ligt op Landgoed Oranje Nassau's Oord in Renkum.

Passiflorahoeve Vlindertuin

Passiflorahoeve Vlindertuin

Deze in Harskamp gelegen vlindertuin van wel 2500² groot, is de meest uitgebreide van Europa. Ontdek in één van de vijf vlindertuinen hoe het hele proces van een vlinder verloopt. Leuk voor jong en oud!

Natuurgebieden

Natuurgebieden

Naast Nationaal Park de Hoge Veluwe, liggen er in de omgeving van camping de Pampel meerdere natuurgebieden, waar u de prachtige natuur van de omstreken ook kunt ontdekken.

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2024
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!