Menu
www.veluwevakantieparken.nl

Shoppen & steden

Apeldoorn - 15 km

Apeldoorn - 15 km

In de binnenstad van Apeldoorn kan er gezellig gewinkeld worden. De stad kent een veelzijdig aanbod aan winkels, van grote winkelketens op de grote winkelstraat tot moderne boetiekjes en speciaalzaken in de kleine straatjes.

Arnhem - 21 km

Arnhem - 21 km

Arnhem is een grote winkelstad met wijde straten, gezellige steegjes en er hangt een gemoedelijke sfeer. De binnenstad van Arnhem heeft een buitengewoon aanbod, van populaire ketens tot exclusieve boetiekjes in de zijstraatjes. 

Ede - 23 km

Ede - 23 km

Op zoek naar een wat kleinere stad dan Arnhem of Apeldoorn, kom dan naar Ede! De stad heeft ook van alles te bieden, ook op winkelgebied. Combineer een bezoek aan deze Gelderse stad met een andere leuke activiteit.

Harderwijk - 40 km

Harderwijk - 40 km

Harderwijk staat bekend om zijn veelomvattende historie. Ontdek deze Hanzestad en maak er een wandeling of bezoek het Stadsmuseum. Er worden het hele jaar door leuke activiteiten georganiseerd. 

Wageningen - 41 km

Wageningen - 41 km

In de levendige binnenstad van Wageningen komt u tijdens het winkelen niets tekort. Of u nou in de Hoogstraat of in de kleine, historische steegjes bent, u kunt vol genoegen een hele dag neuzelen en struinen. 

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2024
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!