Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Veilig vakantie vieren op de Veluwe

Arnhem - 21 km

Voor een dagje shoppen is Arnhem de ideale stad. Het overdekte winkelcentrum Kronenburg is dan ook het bezoeken waard. Om tijdens het winkelen even tot rust te komen, kunt u terecht bij een van de vele terrasjes, kroegjes en grand cafés voor een lekker drankje of smakelijke lunch. Naast winkelen biedt deze Gelderse stad ook vele andere bezienswaardigheden.

Nederlands Openluchtmuseum

Dit cultuurhistorische museum heeft een binnen- en buitengedeelte. Tijdens een bezoek wordt u mee terug in de tijd genomen en leert u vanalles over Nederland, de ambachten, verhalen en spellen van vroeger.

Arnhems Labyrint

Deze stadstuin is een unieke ontmoetingsplek gelegen in de wijk Arnhem-West. De tuin met geurende planten en kleurrijke bloemen wordt door vrijwilligers onderhouden. 

Eusebiuskerk en Koepelkerk

In het middelpunt van Arnhem staat de Eusebiuskerk waar u met een glazen lift wel 93 meter omhoog wordt genomen voor een indrukwekkend uitzicht. De Koepelkerk, die al sinds de dertiende eeuw op het St. Jansplein staat, is ook een bezoekje waard.

Molen De Kroon

De Kroon of De Klarendalse Molen is een ronde stenen stellingmolen in de Arnhemse wijk Klarendal. Men kan de molen van binnen bezichtigen en komt dan vanalles te weten of het maalproces, de wieken en de geschiedenis van de molen.

Huis Zypendaal

Er kan heerlijk gewandeld worden in en rondom Huis Zypendaal. De decoratie in dit huis is gedeeltelijk uit de 18e eeuw. Ontdek de flora en fauna tijdens een wandeling in dit bos met oude bomen, bloemen en planten, gazons, sprengen en vijvers. Sluit de middag af met een heerlijk picknick op een bankje.

Terug naar overzicht

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2021
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!