Menu
www.veluwevakantieparken.nl

Faciliteiten

Eten & drinken

Eten & drinken

Om uw verblijf op De Pampel zo aangenaam mogelijk te maken, beschikt onze camping over vele voorzieningen om het u zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk te maken.

Voor de kids

Voor de kids

Op onze kindvriendelijke camping is altijd wel wat te doen voor de kinderen. Spelen in de speeltuin, op het all-weather sportveld, met het recreatieteam of in het zwembad of speelburcht.

Recreatie

Recreatie

Ons recreatieteam is elke schoolvakantie aanwezig met een leuk programma. Maak ook kennis met Rikkie en zijn vriendjes. Als hij in de buurt is, weet je zeker dat er wat staat te gebeuren!

Activiteiten

Activiteiten

Wij hebben onze uiterste best gedaan om een gevarieerd programma samen te stellen, waarbij u ook nog een stukje écht Veluwe zult ontdekken. Onderstaande activiteiten vinden buiten het recreatieprogramma om plaats. U vindt hier een overzicht van de evenementen die voor de komende maand gepland staan.

Waterpret

Waterpret

Op De Pampel beleef je ook volop waterpret! Of het nu goed of minder weer is, je kunt altijd een duik nemen. Met mooi weer in het buitenbad en anders in het overdekte zwembad. Voor de kleintjes is er nog een super leuk peuterbad.

Sanitaire voorzieningen

Sanitaire voorzieningen

Goed sanitair is natuurlijk erg belangrijk tijdens uw kampeervakantie! Ons prachtige duurzame sanitair gebouw voldoet aan al uw eisen. U kunt ook kampeerplaats met privé sanitair huren.

Wifi en internet

Wifi en internet

Op nagenoeg de gehele camping kunt u Wifi gebruiken. Inlogcodes zijn verkrijgbaar bij de receptie. Bent u te gast in een van onze accommodaties? Dan heeft u in de accommodatie een eigen modem waarop wij de gewenste snelheid kunnen activeren gedurende uw gehele verblijf.

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2024
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!