Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Veilig vakantie vieren op de Veluwe

Wageningen - 41 km

Er liggen verscheidene speciaalzaken met veel aandacht voor kwaliteit en eten. Mocht u van al dat shoppen trek en dorst krijgen, dan is er genoeg keus aan restaurantjes, lunchrooms of een gezellig terrasje. Op vrijdagavond is het koopavond in de stad. Wat er de stad nog meer te bieden heeft, ziet u hieronder.

Stad der Bevrijding

Denkt u aan de bevrijding van Nederland op 5 mei 1945, dan denkt u vast ook aan Wageningen. In de stad werd destijds namelijk de capitulatie getekend. Deze historische gebeurtenis vond plaats in Hotel De Wereld, een bijzondere attractie van de stad. Tijdens een bezoek aan de zaal, kunt u zien waar de onderhandelingen hebben plaatsgevonden. Ieder jaar op 4 en 5 mei is er in Wageningen vanalles te beleven met betrekking tot de herdenking en de viering van onze vrijheid. 

City of life sciences

Door de aanwezigheid van de vele, internationale, studenten, hangt er meteen een prettige, ongedwongen en warmhartige sfeer. Of het nu op straat of op de diverse terrassen is, u voelt de gezelligheid! De stad Wageningen werkt volop aan de kwaliteit van leven zoals innoveren op het gebied van voeding en gezondheid. En dat laten ze dan ook met trots zien tijdens activiteiten of evenementen. 

Terug naar overzicht

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2021
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!