Met drie vakantieparken op de Veluwe, vindt u bij ons altijd de vakantie die precies bij u past!
Home
Luxe camping voor elke type vakantie! Geniet van rust, ruimte en comfort...
Lees verder > Zoek & Boek
Op een unieke locatie is dit gezellige Kinderkoninkrijk, buiten de schoolvakanties, een paradijs voor rustzoekers.
Lees verder > Zoek & Boek
Uw eigen plekje en tweede thuis op de Veluwe.
Lees verder >
Sluit
Tel. 055 - 378 17 60
Genieten voor jong en oud!

Wandelen Veluwe

Houdt u van wandelen? Dan is de Veluwe een perfecte vakantiebestemming voor u! Het afwisselende landschap met bossen, heide en zandvlaktes is uiterst geschikt voor het maken van mooie wandelingen. Wij durven gerust te zeggen dat wandelen op de Veluwe altijd de moeite waard is, van zomer tot winter en van de vroege ochtend tot de late avond, de Veluwe zorgt altijd voor ontspanning waarbij u kunt genieten van mooie vergezichten.

Wandelen Veluwe

Camping de Pampel ligt in Hoenderloo, midden op de Veluwe. U loopt bij ons zo de camping af op pad om de mooiste wandelingen te maken. Wandelen is geschikt voor jong en oud, maar speciaal voor de allerkleinsten is er door Staatsbosbeheer het Kabouterpad aangelegd. Een leuke route waarbij de kinderen ook nog kabouteropdrachten moeten uitvoeren en op zoek gaan naar echte kaboutersporen. Deze route kunt u starten vanaf ons vakantiepark, bij de receptie vertellen we u er graag meer over.

Voor de wat meer gevorderde wandelaar is er een klompenpadroute, genaamd het Plaggenstekerspad. Deze route van 12km laat u zien hoe mooi en gevarieerd de Veluwe rondom Hoenderloo is. Geniet op onze bosrijke camping!

 Veluwe wandelen

Wandelen is gezond

Dat wandelen gezond is weten we allemaal en een lange wandeling is beter dan kort hardlopen. Wandelen houdt u in beweging en als u op de Veluwe wandelt, loopt u middenin de gezonde buitenlucht. Maar wandelen doet meer, het is bijvoorbeeld ook goed voor uw nachtrust, vermindert een depressief gevoel en werkt mee tegen overgewicht. Ook voor uw lichaam is wandelen heel gezond. Van de hersenen tot de darmen en de spieren, uw lichaam heeft veel baat bij een regelmatige wandeling. Op Gezondheidsnet vindt u hierover nog meer informatie die wij ook van harte onderschrijven.

Boek uw camping Veluwe

Combineert u een heerlijke vakantie op Vakantiepark de Pampel met 1 of meer heerlijke wandelingen? Na uw wandeling is het in elk geval prettig terugkomen op onze camping Veluwe. U kunt even een duik in ons zwembad nemen of heerlijk neerploffen op het terras. Ook voor de kids is er van alles te doen op de Pampel en zij hoeven zich hier geen moment te vervelen op ons vakantiepark Veluwe.

Boek nu uw vakantie

 

Volgt u ons al?
Volg ons ook via Facebook, Twitter en Google+.
Wifi op de camping
Ideaal! Het gehele terrein is voorzien van wireless internet.
Nieuwsbrief
Ontvang maandelijks ons nieuws en aanbiedingen
Plattegrond
Bekijk ook onze plattegrond voor uw mooiste plekje
Goed Weer Garantie
Slecht weer? Maak gebruik van de Goed Weer Garantie

Veluwe Camping De Pampel

Veluwecamping De Pampel

Woeste Hoefweg 35
7351 TN Hoenderloo
Veluwe
T: 055 - 378 17 60
info@pampel.nl

Veluwecamping 't Schinkel

Miggelenbergweg 60
7351 BP Hoenderloo
Veluwe
T: 055 - 378 13 67
info@hetschinkel.nl

Veluwepark Heideheuvel

Miggelenbergweg 50
7351 BN Hoenderloo
Veluwe
T: T 055 - 378 13 25
info@parkheideheuvel.nl