Menu
www.veluwevakantieparken.nl

Bosrijke camping

Wordt u ook het liefst wakker midden in de natuur? Gelijk wanneer u wakker wordt, bevindt u zich in een groene en prachtige omgeving. Dit ervaart u op de bosrijke camping de Pampel. Dit vakantiepark op de Veluwe bevindt zich midden in de prachtige natuur van de Veluwe.

Alle benodigdheden voor een ontspannen, fijne en leuke vakantie bevinden zich op Camping de Pampel. Onze bosrijke camping ligt midden op de mooie Hoge Veluwe in Hoenderloo. De ligging van onze boscamping zorgt ervoor dat u de Veluwe goed kunt ontdekken op de fiets of wandelend. Waar u ook kijkt, de omgeving is altijd prachtig.

Bosrijke camping

Wakker worden midden op de Veluwe is een adembenemende ervaring. De bosrijke camping bevindt zich midden in de bossen. De prachtige natuur van de Veluwe bestaat uit 5.400 hectare bos, heide en vennen. Vanaf onze boscamping kunt u het Nationaal Park De Hoge Veluwe goed bezoeken. Hier vindt u ook wilde dieren en prachtige vergezichten. Ideaal voor een mooie wandeling of een verre fietstocht.

Boskampeerplaatsen

Een echte boscamping dient te beschikken over boskampeerplaatsen. Als u een boskampeerplaats op De Pampel kiest, slaapt u echt midden in de natuur en niet op een campingveldje. Natuurlijk kunt u wel gewoon gebruik maken van onze faciliteiten zoals de Saniplaza. De boskampeerplaatsen zijn voorzien van elektra.

boscamping Veluwe

5-sterren camping Nederland: de pampel

Omgeving

In de omgeving van onze bosrijke camping de Pampel is genoeg te doen! Er zijn verschillende dagattracties in de omgeving, zoals de dierentuin, de Apenheul en pretparken. Daarnaast kunt u vanuit onze camping gemakkelijk Paleis ’t Loo ontdekken, naar de Veluwse Stoomtrein of naar Bierbrouwerij de Vlijt. Daarnaast is de Pampel ook wel dé camping van Apeldoorn door onze ligging vlakbij deze leuke stad!

Accommodaties op Camping de Pampel

Op onze camping kunt u met uw eigen tent of caravan terecht op onze ruime boskampeerplaatsen. Daarnaast kunt u ook een comfortabele accommodatie bij ons huren. Op onze bosrijke camping kunt u op een bijzondere plek slapen, namelijk in boomstammen! Daarnaast kunt u lodges en cottages huren voor 4 tot 8 personen.

Boek een boskampeerplaats

Meer over de bijzondere overnachtingen op De Pampel

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2024
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!