Met drie vakantieparken op de Veluwe, vindt u bij ons altijd de vakantie die precies bij u past!
Home
Luxe camping voor elke type vakantie! Geniet van rust, ruimte en comfort...
Lees verder > Zoek & Boek
Op een unieke locatie is dit gezellige Kinderkoninkrijk, buiten de schoolvakanties, een paradijs voor rustzoekers.
Lees verder > Zoek & Boek
Uw eigen plekje en tweede thuis op de Veluwe.
Lees verder >
Sluit
Tel. 055 - 378 17 60
Uw unieke vakantieplekje

Bosrijke camping

Wordt u ook het liefst wakker midden in de natuur? Gelijk wanneer u wakker wordt, bevindt u zich in een groene en prachtige omgeving. Dit ervaart u op de bosrijke camping de Pampel. Dit vakantiepark op de Veluwe bevindt zich midden in de prachtige natuur van de Veluwe.

Alle benodigdheden voor een ontspannen, fijne en leuke vakantie bevinden zich op Camping de Pampel. Onze bosrijke camping ligt midden op de mooie Hoge Veluwe in Hoenderloo. De ligging van onze boscamping zorgt ervoor dat u de Veluwe goed kunt ontdekken op de fiets of wandelend. Waar u ook kijkt, de omgeving is altijd prachtig.

Bosrijke camping

Wakker worden midden op de Veluwe is een adembenemende ervaring. De bosrijke camping bevindt zich midden in de bossen. De prachtige natuur van de Veluwe bestaat uit 5.400 hectare bos, heide en vennen. Vanaf onze boscamping kunt u het Nationaal Park De Hoge Veluwe goed bezoeken. Hier vindt u ook wilde dieren en prachtige vergezichten. Ideaal voor een mooie wandeling of een verre fietstocht.

Faciliteiten op onze boscamping

In de omgeving van onze bosrijke camping is genoeg te ontdekken. Wanneer u liever op de camping blijft, vindt u genoeg vermaak. U kunt op onze boscamping lekker luieren op uw kampeerplaats of in uw accommodatie, maar daarnaast ook gebruik maken van vele faciliteiten. Camping de Pampel biedt een mooi zwembad, een fijn restaurant, een supermarkt en een zonneterras. Kinderen kunnen zich vermaken in het overdekte speelburcht, de knutselstal en het Twinkel Theater. Op onze camping hebben we sinds kort de Sona Geluidsboog. Dit is een supergaaf interactief hedendaagse speelboog voor veel speelplezier. 

Omgeving

In de omgeving van onze bosrijke camping de Pampel is genoeg te doen! Er zijn verschillende dagattracties in de omgeving, zoals de dierentuin, de Apenheul en pretparken. Daarnaast kunt u vanuit onze camping gemakkelijk Paleis ’t Loo ontdekken, naar de Veluwse Stoomtrein of naar Bierbrouwerij de Vlijt. Daarnaast is de Pampel ook wel dé camping van Apeldoorn door onze ligging vlakbij deze leuke stad!

Accommodaties op Camping de Pampel

Op onze camping kunt u met uw eigen tent of caravan terecht op onze ruime kampeerplaatsen. Daarnaast kunt u ook een comfortabele accommodatie bij ons huren. Op onze bosrijke camping kunt u op een bijzondere plek slapen, namelijk boomstammen! Daarnaast kunt u lodges en cottages huren voor 4 tot 8 personen. Boek snel uw plek!

Volgt u ons al?
Volg ons ook via Facebook, Twitter en Google+.
Wifi op de camping
Ideaal! Het gehele terrein is voorzien van wireless internet.
Nieuwsbrief
Ontvang maandelijks ons nieuws en aanbiedingen
Plattegrond
Bekijk ook onze plattegrond voor uw mooiste plekje
Goed Weer Garantie
Slecht weer? Maak gebruik van de Goed Weer Garantie

Veluwe Camping De Pampel

Veluwecamping De Pampel

Woeste Hoefweg 35
7351 TN Hoenderloo
Veluwe
T: 055 - 378 17 60
info@pampel.nl

Veluwecamping 't Schinkel

Miggelenbergweg 60
7351 BP Hoenderloo
Veluwe
T: 055 - 378 13 67
info@hetschinkel.nl

Veluwepark Heideheuvel

Miggelenbergweg 50
7351 BN Hoenderloo
Veluwe
T: T 055 - 378 13 25
info@parkheideheuvel.nl