Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Veilig vakantie vieren op de Veluwe

Camping Hoge Veluwe

Voor een heerlijke (kampeer)vakantie op de Veluwe zit u op De Pampel helemaal goed! Onze bosrijke camping ligt midden op de Hoge Veluwe. Vanaf onze camping bent u binnen korte tijd bij Park De Hoge Veluwe en kunt u een bezoek brengen aan het Kröller Müller Museum, het Museonder en jachthuis St. Hubertus, terwijl u geniet van de natuur.

Luxe kamperen Veluwe

Op de Pampel kunt u uitgebreid genieten van rust , ruimte en natuur. De luxe kampeerplaatsen liggen in het groen en zijn zeer ruim waardoor u over voldoende privacy beschikt. Onze camping is ideaal voor mensen die graag van natuur en vrijheid genieten. Vanaf de camping fietst u zo naar Park De Hoge Veluwe waar u kunt genieten van een adembenemende natuur, optimale rust en ruimte. Uiteraard zijn hier tal van wandel– en fietsmogelijkheden.

Kamperen op de Hoge Veluwe

Wilt u graag op vakantie met uw eigen tent of caravan? Kom kamperen op de Hoge Veluwe op onze mooie en ruime kampeerplaatsen. Hier verblijft u middenin de natuur en vlakbij onze vele voorzieningen. Op onze Camping Veluwe heeft u zelfs de mogelijkheid om een kampeerplaats met privé sanitair te boeken. Of kies voor een boskampeerplaats, tussen de bossen en struiken in. 

Verhuuraccommodaties

Op de Pampel kunt u ook genieten van het ultieme kampeergevoel, maar dan met meer luxe en comfort. Kies voor één van onze bungalow's. In onze Boerderij types kunt u met 4-6 personen verblijven. Samen met uw gezelschap verblijft u in een sfeervolle verblijfsaccommodatie. Ook kunt u kiezen voor de knusse Cottage voor 6 personen of de stoere Woodlodge voor 4-6 personen. Wilt u liever eens bijzonder overnachten? Op de Pampel kunt u slapen in een boomstam, iets wat de kinderen nooit zullen vergeten! 

Vakantie voor jong & oud

Dagenlang spelen, zwemmen en volop activiteiten beleven. Dat is dé ultieme vakantie voor ieder kind. Op de Pampel kunnen kinderen zich helemaal uitleven. Lekker spelen in de speeltuinen, sportieve activiteiten doen op het sportveld of heerlijk zwemmen in het zwembad. Ook kunnen kinderen meedoen met verschillende activiteiten die georganiseerd worden op onze camping. Ieder jaar staat er ook een enthausiast animatieteam klaar voor de kinderen. 

Camping Hoge Veluwe

Camping Hoge Veluwe boeken

Wilt u direct een vakantie boeken op onze camping op de Hoge Veluwe? U kunt erg gemakkelijk online uw vakantie op de Veluwe boeken. Kies een mooi plekje uit. Met uw eigen tent of caravan bent u van harte welkom op onze ruime kampeerplaatsen. Ook kunt u overnachten in onze verhuuraccommodaties of kies voor Glamping! Op de Pampel heeft u volop keuze. Daarnaast kunt u ook vaak leuke last-minutes online boeken!

Zoek & boek!

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2021
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!