Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Last-Minutes en Acties

Camping Hoge Veluwe

Voor een heerlijke (kampeer)vakantie op de Veluwe zit u op De Pampel helemaal goed! Onze bosrijke camping ligt midden op de Hoge Veluwe. Vanaf onze camping bent u binnen korte tijd bij Park De Hoge Veluwe en kunt u een bezoek brengen aan het Kröller Müller Museum, het Museonder en jachthuis St. Hubertus, terwijl u geniet van de natuur.

Luxe kamperen Veluwe

Op de Pampel kunt u uitgebreid genieten van rust , ruimte en natuur. De luxe kampeerplaatsen liggen in het groen en zijn zeer ruim waardoor u over voldoende privacy beschikt. Onze camping is ideaal voor mensen die graag van natuur en vrijheid genieten. Vanaf de camping fietst u zo naar Park De Hoge Veluwe waar u kunt genieten van een adembenemende natuur, optimale rust en ruimte. Uiteraard zijn hier tal van wandel– en fietsmogelijkheden.

Online boeken

Wilt u direct een vakantie boeken op onze camping op de Hoge Veluwe? Dat kunt u onine doen! U ziet direct welke kampeerplaatsen beschikbaar zijn en wat de kosten zijn. Het personeel van camping De Pampel ontvangt u graag en bezorgt u met plezier een rustige, natuurrijke en ontspannende vakantie in een adembenemend natuurgebied.

 

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2019
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes

Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!