Menu
www.veluwevakantieparken.nl

Camping in Nederland met zwembad

Op zoek naar een Camping in Nederland met zwembad? Dan is Camping de Pampel op de Veluwe het juiste adres! Een zwembad hoort voor de meeste mensen bij de vakantie. Er is niets zo lekker als plonzen in het water na een wandeltocht of fietstocht door de Veluwe. Of bij lekker weer genieten aan de rand van het zwembad terwijl de kinderen spelen in het water. Jaarlijks vinden veel gezinnen hun weg naar onze prachtige, duurzame camping.

Volop waterpret op onze camping in Nederland met zwembad

Het mooie zwembad op onze camping is daarbij een groot pluspunt. Het grote voordeel van ons zwembad is dat het een overdekt zwembad is, maar bij mooi weer schuift de kap open en is het ineens een openlucht zwembad. Bij elk weerstype kunt u bij ons dus zwemmen.

Camping Nederland met kinderbadje

Op onze camping in Nederland met zwembad beleeft u uw hele vakantie volop waterpret met het binnenzwembad, glijbanen en peuterbad. Alle leeftijden vermaken zich hier perfect. Het zwembad heeft een mediterrane uitstraling, hierdoor waant u zich op een tropisch eiland.

Het peuterbad

De kleintjes hebben ook vaak waterpret op een camping. Bij Veluwecamping De Pampel hebben wij daarom een speciaal peuterbad. Dit peuterbad is nieuw en is geheel in de sfeer van de Veluwe. Voor peuters zit het zwembad vol met waterpret en leuke speeltoestellen. 

Veel waterplezier op De Pampel

Camping de Pampel is met recht een Veluwe Camping. Onze camping ligt dichtbij Hoenderloo, een authentiek dorpje midden op de Veluwe. Vanaf de camping kunt u erop uit trekken voor een mooie wandeling of heerlijke fietstocht. Ook diverse attracties in Arnhem of Apeldoorn zijn goed bereikbaar vanaf de camping. Maar we weten zeker dat u weer graag zult terugkeren naar de camping, bijvoorbeeld voor een frisse duik in ons zwembad.

5-sterrencamping op de Veluwe

Camping De Pampel is een 5 sterren camping met vele aangename faciliteiten. De camping bevindt zich op de mooiste locatie op de Veluwe. Midden op de Veluwe in een bosrijk en groen gebied.

Hierdoor kampeert u echt middenin de natuur. Vanuit onze camping kunt u vele culturele en sportieve activiteiten ondernemen. Daarnaast kunt u vele wandelroutes en fietstochten doen vanuit onze camping Veluwe.

Komt u ook vakantie vieren op Veluwecamping de Pampel? U bent van harte welkom!

Controleer direct online de beschikbaarheid en reserveer uw eigen plekje op de camping!

Camping in Nederland met zwembad

Camping in Nederland met zwembad en glijbaan

Gaat u het liefst met de kinderen achter elkaar van de glijbaan af? Dan is onze camping in Nederland met Zwembad iets voor u! Op De Pampel vindt u nu ook een prachtige glijbaan waar u veel waterpret beleeft! Deze glijbaan is voor alle leeftijden en maar liefst 15 meter lang! De glijbaan zal geplaatst worden in het overdekte zwembad.

Nieuwe glijbaan op De Pampel

Uiteraard hebben we alvast enkele 3D beelden hoe het er deze zomer uit zal zien in ons zwembad en wij kunnen al bijna niet wachten tot het zover is. De glijbaan wordt maar liefst 15 meter lang en wordt geplaatst in ons overdekte zwembad, waar bij mooi weer natuurlijk de kap af gaat en u ook buiten van de glijbaan kunt. De glijbaan is geschikt voor alle leeftijden.

Overigens hebben wij in 2017 niet alleen een nieuwe glijbaan geplaatst op de Pampel. Ook op onze camping 't Schinkel is in het voorjaar van 2017 een nieuwe glijbaan verschenen die nog een stukje langer is, namelijk 25 meter. 

Luxe & diverse faciliteiten voor een topvakantie

Naast ons zwembad bieden we u nog veel meer faciliteiten aan om dé vakantie van uw leven te beleven. Zo kunt u bij ons iedere ochtend verse broodjes halen en boodschappen doen in de supermarkt voor al uw benodigdheden. De kinderen kunnen spelen in de knutselstal, het zwembad, de speeltuinen of de binnenspeeltuin in de vorm van een kasteel.

Ook kunnen de kleintjes skelters huren of spelen in het spetterbos. Jullie kunnen samen sporten op de sportvelden of hertjes bekijken in het hertenbos. Iedere schoolvakantie staat ons enthousiaste animatieteam klaar voor de kinderen.

Komt u kamperen of huren?

Op onze camping in Nederland met zwembad kunt u verblijven op een grote kampeerplek met uw eigen tent of caravan. Daarnaast kunt u verblijven in onze comfortabele accommodaties. En wist u dat u samen met de kinderen een onvergetelijke vakantie kunt beleven in een boomstam?

Boek hier

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2024
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!