Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Veilig vakantie vieren op de Veluwe

Camping in Nederland met zwembad

Op zoek naar een Camping Nederland met zwembad? Dan is Camping de Pampel op de Veluwe het juiste adres! Jaarlijks vinden veel gezinnen hun weg naar onze prachtige, duurzame camping.

Volop waterpret

Het mooie zwembad op onze camping is daarbij een groot pluspunt. Het grote voordeel van ons zwembad is dat het een overdekt zwembad is, maar bij mooi weer schuift de kap open en is het ineens een openlucht zwembad. Bij elk weerstype kunt u bij ons dus zwemmen. Op onze camping met zwembad beleeft u uw hele vakantie volop waterpret met het binnenzwembad, glijbanen en peuterbad. Alle leeftijden vermaken zich hier perfect.

Camping in Nederland met zwembad

Camping de Pampel is met recht een Veluwe Camping. Onze camping ligt dichtbij Hoenderloo, een authentiek dorpje midden op de Veluwe. Vanaf de camping kunt u erop uit trekken voor een mooie wandeling of heerlijke fietstocht. Ook diverse attracties in Arnhem of Apeldoorn zijn goed bereikbaar vanaf de camping. Maar we weten zeker dat u weer graag zult terugkeren naar de camping, bijvoorbeeld voor een frisse duik in ons zwembad.

Komt u ook vakantie vieren op Veluwecamping de Pampel? U bent van harte welkom!

Controleer direct online de beschikbaarheid en reserveer uw eigen plekje op de camping!

Camping Nederland met zwembadCamping Nederland met zwembad

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2021
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!