Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Veilig vakantie vieren op de Veluwe

5 sterren camping Nederland

Op zoek naar een luxe 5 sterren camping Nederland? De Pampel is een prachtige, door de ANWB uitgeroepen 5 sterren topcamping in Nederland en een uitstekende keuze als u op zoekt bent naar een luxe camping met uitgebreide voorzieningen. Op De Pampel vindt u onder andere zwembaden, luxe sanitair, een overdekte speeltuin en diverse sportfaciliteiten! Elk jaar breiden wij onze camping uit met nieuwe faciliteiten om de hoge kwaliteit te waarborgen en onze 5 sterren waar we erg trots op zijn waar te maken.

luxe 5 sterren camping Nederland

Luxe 5 sterren camping op de Veluwe

Tijdens uw verblijf op onze 5 sterren camping in Nederland zal het u aan niets ontbreken. De kampeerplekken op onze camping zijn bijzonder ruim en bieden standaard elektra en optioneel privé sanitair en kabel-tv. Daarnaast kunt u uiteraard gebruik maken van de luxe faciliteiten, zoals de mooie Saniplaza. De kampeerveldjes zijn ruim opgezet en natuurlijk is er voor de kinderen van alles te doen zodat vriendjes maken geen probleem hoeft te zijn. 

Meer dan alleen kamperen

Maar De Pampel biedt meer... Wilt u wel de gezelligheid van een camping, maar toch iets meer comfort en luxe? Kies dan voor één van verhuuraccommodaties zoals de luxe 4, 6 of 8 persoons boerderijen, een boslodge of een woodlodge. Deze zijn allemaal compleet ingericht en hebben een eigen terras en soms zelfs een veranda. 

Wellness in uw bungalow? Dat kan ook op camping de Pampel! Onze 4-persoons boerderijtjes zijn voorzien van een grote badkamer met whirlpoolbad én infrarood sauna! Dat wordt dus echt optimaal genieten tijdens uw vakantie!

Vakantie op de Veluwe

Beleef een onvergetelijke vakantie op de Veluwe op Camping de Pampel. Bij aankomst wordt u al verwelkomd door de hertjes bij onze entree. Rond de camping zijn veel mogelijkheden om te wandelen of fietsen en zo de prachtige omgeving te verkennen. In Hoenderloo bevindt zich direct een entree tot het Nationaal Park de Hoge Veluwe. Nergens in Nederland vindt u zoveel variatie in natuur als op de Veluwe. Van stuifzand tot prachtige bossen en van uitgestrekte heidevelden met schaapskuddes tot zacht stromende beken, u ontdekt het op de Veluwe!

Naast natuur zijn er natuurlijk ook musea, steden en attractieparken op de buurt. Lees meer over de omgeving.

ANWB Topcamping

Camping de Pampel is trots ook in 2019 weer te zijn erkend als ANWB-topcamping. Op de website van ANWB Campings vindt u ook een uitgebreide beschrijving van onze camping die wordt beschreven als een oase van rust en gezelligheid. Bekijk de Pampel op ANWBcamping.nl.

 

Boek direct uw vakantie op onze 5 sterren camping

 

Luxe camping Nederland

Zoekt u een luxe camping in Nederland en wel specifiek op de Veluwe? Wij nodigen u van harte uit om zelf te komen ervaren waarom zoveel van onze gasten jaarlijks terugkeren naar onze camping. Wanneer mogen we u verwelkomen? Kiest u voor een luxe campingvakantie in Nederland? Dan bent u op de Pampel aan het juiste adres! 

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2021
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!