Met drie vakantieparken op de Veluwe, vindt u bij ons altijd de vakantie die precies bij u past!
Home
Luxe camping voor elke type vakantie! Geniet van rust, ruimte en comfort...
Lees verder > Zoek & Boek
Op een unieke locatie is dit gezellige Kinderkoninkrijk, buiten de schoolvakanties, een paradijs voor rustzoekers.
Lees verder > Zoek & Boek
Uw eigen plekje en tweede thuis op de Veluwe.
Lees verder >
Sluit
Tel. 055 - 378 17 60
Uw ruime kampeerplaats

5 sterren camping Nederland

Op zoek naar een luxe 5 sterren camping Nederland? De Pampel is een prachtige 5 sterren camping in Nederland en een uitstekende keuze als u op zoekt bent naar een luxe camping met uitgebreide voorzieningen. Op De Pampel vindt u onder andere zwembaden, luxe sanitair, een overdekte speeltuin en diverse sportfaciliteiten! Elk jaar breiden wij onze camping uit met nieuwe faciliteiten om de hoge kwaliteit te waarborgen en onze 5 sterren waar we erg trots op zijn waar te maken.

5 sterren camping Nederland

Luxe 5 sterren camping op de Veluwe

Tijdens uw verblijf op onze 5 sterren camping in Nederland zal het u aan niets ontbreken. De kampeerplekken op onze camping zijn bijzonder ruim en bieden standaard elektra en optioneel privé sanitair en kabel-tv. Daarnaast kunt u uiteraard gebruik maken van de uitgebreide faciliteiten, zoals de mooie Saniplaza. Of kies voor één van verhuuraccommodaties zoals de luxe 4, 6 of 8 persoons boerderijen, een boslodge of een woodlodge. Deze zijn allemaal compleet ingericht en hebben een eigen terras en soms zelfs een veranda. 

Wellness in uw eigen huisje? Dat kan ook op camping de Pampel! Onze 4-persoons boerderijtjes zijn voorzien van een grote badkamer met whirlpoolbad én infrarood sauna! Dat wordt dus echt optimaal genieten tijdens uw vakantie!

Vakantie op de Veluwe

Uw vakantie op de Veluwe begint op Camping de Pampel. Bij aankomst wordt u al verwelkomd door de hertjes bij onze entree. Rond de camping zijn veel mogelijkheden om te wandelen of fietsen en zo de prachtige omgeving te verkennen. In Hoenderloo bevindt zich direct een entree tot het Nationaal Park de Hoge Veluwe. Nergens in Nederland vindt u zoveel variatie in natuur als op de Veluwe. Van stuifzand tot prachtige bossen en van uitgestrekte heidevelden met schaapskuddes tot zacht stromende beken, u ontdekt het op de Veluwe!

Naast natuur zijn er natuurlijk ook musea, steden en attractieparken op de buurt. Bekijk hier alle atracties in de buurt.

ANWB Camping

Camping de Pampel is trots ook in 2017 weer te zijn erkend als ANWB-camping. Op de website van ANWB Campings vindt u ook een uitgebreide beschrijving van onze camping die wordt beschreven als een oase van rust en gezelligheid. Bekijk de Pampel op ANWBcamping.nl.

 

Boek direct uw vakantie op onze 5 sterren camping

Volgt u ons al?
Volg ons ook via Facebook, Twitter en Google+.
Wifi op de camping
Ideaal! Het gehele terrein is voorzien van wireless internet.
Nieuwsbrief
Ontvang maandelijks ons nieuws en aanbiedingen
Plattegrond
Bekijk ook onze plattegrond voor uw mooiste plekje
Goed Weer Garantie
Slecht weer? Maak gebruik van de Goed Weer Garantie

Veluwe Camping De Pampel

Veluwecamping De Pampel

Woeste Hoefweg 35
7351 TN Hoenderloo
Veluwe
T: 055 - 378 17 60
info@pampel.nl

Veluwecamping 't Schinkel

Miggelenbergweg 60
7351 BP Hoenderloo
Veluwe
T: 055 - 378 13 67
info@hetschinkel.nl

Veluwepark Heideheuvel

Miggelenbergweg 50
7351 BN Hoenderloo
Veluwe
T: T 055 - 378 13 25
info@parkheideheuvel.nl