Menu
www.veluwevakantieparken.nl

Camping overdekt zwembad

Bij vakantie hoort zwemmen. Zeker als u met kinderen op vakantie gaat, is een camping met zwembad een must. Kinderen vermaken zich altijd goed in het zwembad en dan hebben de ouders toch ook vakantie! Maar eigenlijk is een zwembad voor iedereen fijn. Even een paar baantjes trekken en afkoelen in het water is heerlijk op een warme dag en bent u een dag de natuur in geweest, is het toch heerlijk even in het zwembad te springen.

Camping overdekt zwembad

Op onze camping vindt u een overdekt zwembad én een buitenbad. Het overdekte zwembad heeft een schuifbaar dak zodat op warme dagen het zwembad omgetoverd kan worden tot een openlucht zwembad. Zo kunt u bij goed en bij slecht weer op onze camping met overdekt zwembad een heerlijke duik nemen!

Camping met deels overdekt zwembad 

Er is nog veel meer te doen!

Naast het overdekte zwembad zijn er nog veel meer faciliteiten waar u gebruik van kunt maken. Wat dacht u van een gezellig restaurant, een speelburcht voor de kids, een uitgebreide supermarkt en 's avonds verwelkomen we u graag in ons theater voor een gezellige voorstelling.

Contact

Bent u op zoek naar een camping overdekt zwembad op de Veluwe met nog veel meer faciliteiten? Wij zeggen dan welkom op De Pampel!

Boek direct uw vakantie!

Zoekt u een camping overdekt zwembad op de Veluwe dat op hetere dagen kan worden omgetoverd tot openlucht zwembad? Wilt u meer informatie? Bel dan naar 055 - 378 17 60 of mail naar info@pampel.nl.

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2024
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!