Menu
www.veluwevakantieparken.nl

Camping Hoenderloo

Midden op de Veluwe, tussen de weilanden en bossen en naast de bloemenvlaktes, ligt Hoenderloo. In Hoenderloo ligt het Nationale Park de Hoge Veluwe. Hier kunt u niet alleen genieten van de prachtige natuur en de rust, maar ook van de gezelligheid van de steden eromheen. Hoenderloo is dan ook de ideale vakantieplek voor jong en oud.

De Hoge Veluwe

Wanneer u wakker wordt op de Veluwe, voelt u onmiddellijk de rust en ontspanning om u heen. De natuur zorgt voor een prachtig plaatje in de ochtend. Er wordt dan ook de hele dag door gefietst en gewandeld op de Veluwe. Het Nationale Park de Hoge Veluwe biedt dan ook erg veel. U kunt op zoek gaan naar wilde dieren als de dwergvleermuis, een hert of een wild zwijn. De Hoge Veluwe kent bijzondere vogels, zoogdieren, insecten, amfibieën en reptielen. Daarnaast ook nog veel verschillende planten, bloemen en mossen. De landschappen zijn prachtig met de bloemrijke heide, het stuifzand en de bossen. Vanaf onze camping Veluwe wandelt u zo de prachtige natuur in.

Een dagje uit

Wilt u de prachtige natuur combineren met een gezellig dagje uit? In de buurt van Hoenderloo kunt u terecht voor verschillende leuke activiteiten. Zo kunt u met de kinderen naar Julianatoren gaan. Daarnaast kunt u naar Apeldoorn gaan. Deze gezellige stad is niet alleen leuk om te winkelen, maar heeft ook veel verschillende gezellige terrassen en restaurantjes. De Pampel is een camping Apeldoorn waar u de gezelligheid van de stad kunt combineren met ruimte en natuur. U kunt ook Paleis het Loo bezoeken voor een koninklijke dag. Wilt u met de kinderen op bezoek bij de dieren? Dan kunt u naar Burgers Zoo of het Dolfinarium. 

Omgeving van camping Hoederloo 

 

Camping Hoenderloo

Onze Camping Veluwe ligt in Hoenderloo en daarmee midden in de Veluwe. Vakantiepark Veluwe, De Pampel is niet alleen populair vanwege de omgeving, maar ook vanwege de leuke activiteiten, accommodaties en personeel. Het is dan ook één van de leukste campings van Nederland. Deze Veluwecamping heeft leuke speeltuinen, een groot zwembad met nieuwe glijbaan, een leuk animatieteam en luxe sanitair. Er zijn zelfs plaatsen beschikbaar met privé sanitair. Het gezellige restaurant zorgt elke keer weer voor leuke onderlinge contacten tussen onze gasten. Deze camping Hoenderloo de Pampel zorgt elk jaar weer voor veel terugkomende gasten. 

Reserveer op onze camping Hoenderloo!

Camping in Hoenderloo

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2024
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!