Met drie vakantieparken op de Veluwe, vindt u bij ons altijd de vakantie die precies bij u past!
Home
Luxe camping voor elke type vakantie! Geniet van rust, ruimte en comfort...
Lees verder > Zoek & Boek
Op een unieke locatie is dit gezellige Kinderkoninkrijk, buiten de schoolvakanties, een paradijs voor rustzoekers.
Lees verder > Zoek & Boek
Uw eigen plekje en tweede thuis op de Veluwe.
Lees verder >
Sluit
Tel. 055 - 378 17 60
5-sterrencamping met zwembad

Camping Hoenderloo

Midden op de Veluwe, tussen de weilanden en bossen en naast de bloemenvlaktes, ligt Hoenderloo. In Hoenderloo ligt het Nationale Park de Hoge Veluwe. Hier kunt u niet alleen genieten van de prachtige natuur en de rust, maar ook van de gezelligheid van de steden eromheen. Hoenderloo is dan ook de ideale vakantieplek voor jong en oud.

De Hoge Veluwe

Wanneer u wakker wordt op de Veluwe, voelt u onmiddellijk de rust en ontspanning om u heen. De natuur zorgt voor een prachtig plaatje in de ochtend. Er wordt dan ook de hele dag door gefietst en gewandeld op de Veluwe. Het Nationale Park de Hoge Veluwe biedt dan ook erg veel. U kunt op zoek gaan naar wilde dieren als de dwergvleermuis, een hert of een wild zwijn. De Hoge Veluwe kent bijzondere vogels, zoogdieren, insecten, amfibieën en reptielen. Daarnaast ook nog veel verschillende planten, bloemen en mossen. De landschappen zijn prachtig met de bloemrijke heide, het stuifzand en de bossen. Vanaf onze camping Veluwe loopt u zo de prachtige natuur in.

Wandelen Veluwe

Een dagje uit

Wilt u de prachtige natuur combineren met een gezellig dagje uit? In de buurt van Hoenderloo kunt u terecht voor verschillende leuke activiteiten. Zo kunt u met de kinderen naar Julianatoren gaan. Daarnaast kunt u naar Apeldoorn gaan. Deze gezellige stad is niet alleen leuk om te winkelen, maar heeft ook veel verschillende gezellige terrassen en restaurantjes. De Pampel is een camping Apeldoorn waar u de gezelligheid van de stad kunt combineren met ruimte en natuur. U kunt ook Paleis het Loo bezoeken voor een koninklijke dag. Wilt u met de kinderen op bezoek bij de dieren? Dan kunt u naar Burgers Zoo of het Dolfinarium. 

Omgeving

 

Camping Hoenderloo

Onze Camping Veluwe ligt in Hoenderloo en daarmee midden in de Veluwe. Vakantiepark Veluwe, De Pampel is niet alleen populair vanwege de omgeving, maar ook vanwege de leuke activiteiten, accommodaties en personeel. Het is dan ook één van de leukste campings van Nederland. Deze Veluwecamping heeft leuke speeltuinen, een groot zwembad met nieuwe glijbaan, een leuk animatieteam en luxe sanitair. Er zijn zelfs plaatsen beschikbaar met privé sanitair. Het gezellige restaurant zorgt elke keer weer voor leuke onderlinge contacten tussen onze gasten. Deze camping Hoenderloo de Pampel zorgt elk jaar weer voor veel terugkomende gasten. 

Reserveer!

Camping Hoenderloo

Volgt u ons al?
Volg ons ook via Facebook, Twitter en Google+.
Wifi op de camping
Ideaal! Het gehele terrein is voorzien van wireless internet.
Nieuwsbrief
Ontvang maandelijks ons nieuws en aanbiedingen
Plattegrond
Bekijk ook onze plattegrond voor uw mooiste plekje
Goed Weer Garantie
Slecht weer? Maak gebruik van de Goed Weer Garantie

Veluwe Camping De Pampel

Veluwecamping De Pampel

Woeste Hoefweg 35
7351 TN Hoenderloo
Veluwe
T: 055 - 378 17 60
info@pampel.nl

Veluwecamping 't Schinkel

Miggelenbergweg 60
7351 BP Hoenderloo
Veluwe
T: 055 - 378 13 67
info@hetschinkel.nl

Veluwepark Heideheuvel

Miggelenbergweg 50
7351 BN Hoenderloo
Veluwe
T: T 055 - 378 13 25
info@parkheideheuvel.nl