Menu
www.veluwevakantieparken.nl

Leuke camping Nederland

Veluwecamping De Pampel staat niet alleen in één van de mooiste natuurgebieden van Nederland, er zijn ook altijd genoeg leuk activiteiten te beleven. De Pampel is een 5-sterren camping die erkend is als ANWB-camping. Wij proberen het dan ook onze gasten zo goed mogelijk te verzorgen. Er mag tijdens jouw welverdiende vakantie je niets ontbreken. Hierdoor proberen we zo veel mogelijk leuke activiteiten op te zetten voor jong en oud.

NPO Radio 2 Zomerweekend op De Pampel

Afgelopen zomer hebben onze campinggasten op De Pampel een gezellig weekend ervaren met onze NPO Radio 2 gasten. We hebben kunnen genieten van de burgers van Bart Arens, de discobingo van Gijs Staverman en Marc Adriani en mee kunnen doen aan de karaokeshow van Jan-Willem Roodbeens. Het NPO Radio 2 weekend werd bij ons op de camping gehouden. Dit betekende de hele dag leuke muziek en een gezellige sfeer op Veluwecamping De Pampel. Er werden met de radio dj's verschillende gezelschapspelletjes gespeeld en verschillende artiesten kwamen langs waaronder de 3js en Alain Clark. 

Leuke camping in Nederland

De Pampel zamelt geld in voor het Longfonds

Verder hebben op onze camping meerdere gasten niet stil gezeten. Een week lang hebben we activiteiten opgezet op camping De Pampel voor het goede doel. Wij en onze gasten hebben pizza's gebakken, T-shirts gekleurd en lege flessen opgehaald en collecte gelopen. Dit alles werd gedaan voor het Longfonds. Zij zorgen voor iedereen met een longziekte door onderzoek te doen en voorlichting te geven. Er konden in het zogenaamde glazen huis op de camping ook favoriete nummers aangevraagd worden. Met deze actie hebben we ruim €1500 op kunnen halen voor het Longfonds. 

Zapp Skills live vanaf Veluwecamping De Pampel

Afgelopen zomer hebben wij een weeklang Zapp Skills mogen ontvangen. Zij hebben een week live op onze camping De Pampel verschillende activiteiten ondernomen. Er zijn namelijk wel 20 skills die kinderen gedaan moeten hebben voor ze 12 worden. Kinderen zouden voor hun 12de een keer eten moeten koken of een vlot moeten bouwen die goed blijft drijven. Bij ons op de camping werden ook verschillende skills uitgevoerd als 112 bellen met politievrouw Ellie Lust en een hut bouwen met Jayjay Boske. Er werd een ei gebakken met acteur Sergio Ijssel en werden ook foto's bewerkt met Annegien Schilling, bekend van Instagram, en gegoocheld met Rob en Emiel. Genoeg spannende en leuke activiteiten deze weken!

Leuke camping Nederland!

Op Camping Veluwe De Pampel kan je ook met slechter weer nog steeds leuke dingen doen! Zo hebben wij een overdekt zwembad waar je alsnog een duik kan nemen! Verder hebben wij op camping De Pampel een eigen escaperoom gebouwd. Spannend! Gelukkig heeft iedereen kunnen ontsnappen!

Bent u toe aan een echt avontuur? Op Veluwecamping De Pampel kan je overnachten in een holle boomstam. Een hele unieke beleving op Vakantiepark Veluwe. Het is een knusse accommodatie vlakbij het sanitair gebouw. Hier kunnen de kinderen douchen onder de grote boom in “het Spetterbos”

Boek online!

Leuke camping op de Veluwe met zwembad

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2024
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!