Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Veilig vakantie vieren op de Veluwe

Camping met privé sanitair

Bent u op zoek naar een camping met privé sanitair op de Veluwe? De Pampel heeft op de camping diverse kampeerplaatsen met privé sanitair, wat een heerlijke luxe is.

Voordelen van een camping met privé sanitair

Een camping met privé sanitair brengt diverse voordelen met zich mee. U geniet volop van de voordelen van het kamperen, maar tegelijk heeft u de beschikking over het comfort van uw eigen douche en toilet. Zo hoeft u niet ver te lopen naar een sanitairgebouw en hoeft u ook niet te wachten op uw beurt. Uiteraard bent u tijdens uw verblijf op de camping zelf verantwoordelijk voor het schoonhouden van uw plaats met privé sanitair. Wanneer u aankomt op de camping is het privé sanitair altijd netjes schoon.

Ontdek Camping de Pampel en de Veluwe

Natuurlijk is Camping de Pampel veel meer dan een camping met privé sanitair op de Veluwe. Onze camping beschikt over zeer veel faciliteiten waarbij u kunt denken aan een zwembad met glijbaan, gezellige horeca en een kidsclub waar altijd wat te doen is. De camping ligt midden op de Veluwe dus een fijne wandeling of fietstocht om dit mooie natuurgebied in Nederland te ontdekken mag ook niet ontbreken.

Bekijk de faciliteiten  Ontdek de Veluwe

Contact

Wilt u verblijven op een camping met privé sanitair op de Veluwe? Dan bent u bij Camping de Pampel aan het juiste adres. Wilt u meer weten over onze camping en het privé sanitair? Bel dan naar 055 - 378 17 60 of mail naar info@pampel.nl. Wij vertellen u hier graag meer over.

Boek direct uw plekje!

camping met privé sanitair Veluwe

 

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2021
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!