Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Veilig vakantie vieren op de Veluwe

Camping Apeldoorn

Bent u op zoek naar een camping in de omgeving van Apeldoorn? Veluwecamping de Pampel ligt midden in de Veluwe, gelegen in de plaats Hoenderloo. Op onze camping Gelderland wordt u wakker in alle rust en midden in de natuur, maar wel in de omgeving van leuke plaatsen en activiteiten. Camping de Pampel ligt op slecht 20 minuten afstand van Apeldoorn. Een stad die bekent staat om haar leuke winkels, culturele uitjes en gezellige evenementen.

Waarom een camping bij Apeldoorn?

De omgeving van Apeldoorn heeft veel te bieden. U kunt hier terecht voor de mooiste wandelingen en fietstochten in de Veluwe en verschillende natuurgebieden. In de Veluwe loopt u van de heidevelden naar de zandvlaktes tussen de herten en wilde zwijnen. Met een beetje geluk kunt u deze dieren in het wild spotten. 

Wandelen in Apeldoon

Wandelt u liever in de winkelstraten? Apeldoorn heeft zowel kleine boetiekjes van lokale ondernemers als de grote winkelketens. Deze combinatie van winkels zorgt voor een gezellige en bruisende stad. Wist u bijvoorbeeld dat u in de 4 Straatjes en 't Plein veel lokale ondernemers kunt vinden met originele winkels en restaurants? 

Dagje uit met kinderen

Een dagje weg met de kinderen is in Apeldoorn ook goed te doen. Apeldoorn staat bekend om Julianatoren. Dit pretpark is geweldig voor jonge kinderen. Zij kunnen zich uitleven op de verschillende attracties of bij de Dino Tour oog in oog staan met dinosaurussen. 

Wanneer u verblijft op camping Veluwe de Pampel is het een goed idee om de agenda van uitjes te bekijken in Apeldoorn. Deze stad staat niet stil en organiseert ontzettend veel evenementen en activiteiten. Zowel voor jong en oud is er erg veel te doen. 

Camping Apeldoorn? Ga naar camping de Pampel

Waarom u zou moeten kiezen voor camping de Pampel? Deze camping staat midden in de natuur, maar in de omgeving van verschillende activiteiten. Hierdoor is er voor iedereen iets te doen. Op onze Veluwecamping is daarnaast erg veel te doen. U kunt zelfs met slecht weer zwemmen in ons vernieuwde overdekt zwembad en kunt u spelen in onze speeltuinen op de camping. Wij organiseren ook verschillende activiteiten zoals een eigen escaperoom. Afgelopen zomer hebben wij zelfs bezoek gekregen van de radio dj's van NPO Radio 2. Bekijk hier meer waarom camping de Pampel de leukste camping van Nederland is en kom slapen in onze DrakenEieren!

Neem contact met ons op! 

 camping Apeldoorn

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2021
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!