Menu
www.veluwevakantieparken.nl

Big 5 team

De kinderen van onze campinggasten hebben zich in ieder geval op en top vermaakt. En voor de zomervakantie staan nóg meer activiteiten op het programma! Elke week gaan Rikkie en zijn vriendjes op pad op zoek naar nieuwe ontdekkingen op de Veluwe. Zeker weten dat het gezellig wordt! Jij komt toch ook?

Wie zijn Rikkie en zijn vriendjes?

Ken jij Rikkie en zijn vriendjes al? Camping de Pampel introduceert dit jaar een compleet nieuw animatieprogramma waarin avonturier Rikkie de Veluwe gaat ontdekken samen met zijn vriendjes: Rudolf het hert, Vickie de Vos, Evert het everzwijn, Eva de eekhoorn en Hennie havik!

Rikkie is opgegroeid midden op de Veluwe en is een echt buitenkind. Tijdens zijn vele trektochten en survivals heeft hij heel veel geleerd en zijn ervaringen deelt hij graag met zijn vriendjes. Wat dacht je van knopen leggen, kompas lezen, hutten bouwen of vuur maken? Speuren hoort bij survivalen en Rikkie speurt naar van alles en nog wat! Hij kent de omgeving van De Pampel op zijn duimpje en maakt er de leukste avonturen mee.

Deelnemende kinderen kunnen met elke activiteit stempels in hun paspoort verdienen en zo een echte Veluwse held worden!

Recreatieprogramma's schoolvakanties

In de schoolvakanties (vastgesteld door de overheid, zie recreatieprogramma's) heeft ons reccreatieteam altijd weer een leuk, gezellig en sportief programma voor alle gasten, jong en oud, op de camping in petto. Zo kunnen de kleintjes elke ochtend komen knutselen in de knutselstal en 's avonds komen luisteren naar een verhaaltje in het theater. Voor de oudere kinderenzijn er allerlei spellen en sportieve evenementen. 

Rikkie, met zijn grote vriend Rudolf zijn tijdens de meeste schoolvakanties (meivakantie, Hemelvaart/Pinksteren en zomervakantie welke is vastgesteld door ministerie van onderwijs) ook op De Pampel om gezellig mee te doen. Zeker weten of voor jouw vakantie ook het Big 5 team aanwezig is? Zie onze pagina met de recreatieprogramma's en controleer of er tijdens jouw vakantie animatie aanwezig is.

Bekijk hier de Big 5 recreatieprogramma's

Terug naar overzicht

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2024
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!