Met drie vakantieparken op de Veluwe, vindt u bij ons altijd de vakantie die precies bij u past!
Home
Luxe camping voor elke type vakantie! Geniet van rust, ruimte en comfort...
Lees verder > Zoek & Boek
Op een unieke locatie is dit gezellige Kinderkoninkrijk, buiten de schoolvakanties, een paradijs voor rustzoekers.
Lees verder > Zoek & Boek
Uw eigen plekje en tweede thuis op de Veluwe.
Lees verder >
Sluit
Tel. 055 - 378 17 60
5-sterrencamping met zwembad

Camping Gelderland - Hoenderloo

Camping Gelderland - Camping de Pampel, Hoenderloo, Gelderland! Een gezellige familiecamping waar u en de kinderen zich prima vermaken met alle leuke, actieve en gezellige faciliteiten! Komt u ook naar camping De Pampel in Hoenderloo? Onze camping in Gelderland ligt in het hart van de Veluwe, te midden van de rust en natuur en in de nabije omgeving van diverse activiteiten en recreatieparken.

Als u vakantie in Nederland wilt vieren, is de provincie Gelderland één van de mooiste provincies om te verblijven. In Gelderland is zoveel te doen en beleven dat jong en oud zich hier zeker zullen vermaken. Ook in 2016 staat Gelderland weer hoog genoteerd als de favoriete vakantiebestemming van Nederlanders en wij begrijpen dat maar al te goed. Op Camping de Pampel zult u zeker genieten van een heerlijke vakantie. Of u nu met uw eigen kampeermiddel komt kamperen op de camping of verblijft in één van onze luxe accommodaties, u zult genieten van de gastvrijheid op onze camping en de fijne sfeer die bij ons heerst.

Camping Gelderland: kamperen midden in de natuur

Onze gezellige camping ligt op een kleine kilometer afstand van het centrum van Hoenderloo, het hart van de Veluwe. Het is dan ook geheel niet vreemd dat de directe omgeving van de camping in Gelderland zeer natuurrijk en rustig is. Zo vindt u op korte afstand Nationaal Park Veluwezoom en Nationaal Park De Hoge Veluwe, met het Kröller Möller Museum en Museonder. Houdt u van wandelen en/of fietsen? Dan zijn er vele mooie routes in de omgeving waarbij u Camping de Pampel prima als uitvalsbasis kunt gebruiken. 

Camping Apeldoorn

De grootste stad in de Veluwe is Apeldoorn. Vanaf onze Camping Apeldoorn is dit zeker een bezoekje waard. Apeldoorn kent veel leuke markten, een gezellig stadscentrum en veel cultuur. Daarnaast kunt u in Apeldoorn naar de bekende Apenheul waar u apen van héél dichtbij kunt zien!

Dagje uit in Gelderland

Onze camping in Gelderland ligt dichtbij diverse activiteiten en recreatieparken. Zo kunt u vanaf onze camping onder meer een bezoek brengen aan Dolfinarium Harderwijk, De Apenheul, Burgers Zoo, Het Politiemuseum, Openluchtmuseum, Posbank en recreatiepark Koningin Julianatoren. Een dagje winkelen doet u natuurlijk in Arnhem, Apeldoorn, Veenendaal of Ede.

Camping Gelderland

Camping de Pampel, Hoenderloo

Wilt u meer weten over onze camping de Pampel of ons andere Vakantiepark camping 't Schinkel? Op onze website vindt u alle informatie over onze ruime kampeerplaatsen en mooie voorzieningen voor kampeerders. Maar vooral heten wij u van harte welkom om uw vakantie in Gelderland door te brengen op Camping de Pampel en zelf te ervaren hoe u volop geniet tijdens uw vakantie in Gelderland.

Volgt u ons al?
Volg ons ook via Facebook, Twitter en Google+.
Wifi op de camping
Ideaal! Het gehele terrein is voorzien van wireless internet.
Nieuwsbrief
Ontvang maandelijks ons nieuws en aanbiedingen
Plattegrond
Bekijk ook onze plattegrond voor uw mooiste plekje
Goed Weer Garantie
Slecht weer? Maak gebruik van de Goed Weer Garantie

Veluwe Camping De Pampel

Veluwecamping De Pampel

Woeste Hoefweg 35
7351 TN Hoenderloo
Veluwe
T: 055 - 378 17 60
info@pampel.nl

Veluwecamping 't Schinkel

Miggelenbergweg 60
7351 BP Hoenderloo
Veluwe
T: 055 - 378 13 67
info@hetschinkel.nl

Veluwepark Heideheuvel

Miggelenbergweg 50
7351 BN Hoenderloo
Veluwe
T: T 055 - 378 13 25
info@parkheideheuvel.nl