Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Veilig vakantie vieren op de Veluwe

Wintercamping Veluwe

De Veluwe heeft ieder seizoen iets bijzonders. In de winter is de Veluwe met sneeuw bedekt, zijn de riviertjes bevroren en is de zonsopgang zeer indrukwekkend. De Hoge Veluwe is dan ook in de winter zeer geliefd bij wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers. Zij kunnen in dit winterse natuurgebied hun hart luchten. Verblijf ook in de winter op onze Wintercamping Veluwe De Pampel en ontdek de Veluwe in hartje winter.

De Veluwe in de winter

De Veluwe is een bijzonder natuurgebied waar u wilde dieren tegenkomt, uitgestrekte vlaktes en mooi bossen. Ook in de winter kunt u genieten van de prachtige natuur op de Veluwe. Juist in deze tijd van het jaar zijn winterwandelingen erg mooi. Bij sneeuw ontdekt u de besneeuwde bossen en vlaktes waar het licht indrukwekkend weerkaatst. Wanneer het niet gesneeuwd heeft, is het gebied alsnog erg bijzonder. Hier ontdekt u hoe de dieren zich klaar maken voor de koud. Daarnaast is de koele frisse lucht heerlijk tijdens een goede wandeling. Wandelen Veluwe is ook in de winter prachtig!

Speciale wintertochten op de Veluwe

In de winter worden er ook speciale tochten uitgezet om de winterse natuur op de Veluwe te ontdekken. Ga bijvoorbeeld mee op de winterverrassingstocht, de sneeuwsafari, winter fotosafari of de seizoen wandeling in de Winter. Tijdens een winter fotosafari wordt er regelmatig gestopt om schitterende foto's te schieten en wordt er uitgebreid uitleg gegeven over de Veluwe. Ook in de omgeving van de Veluwe is genoeg te doen in de gezellige dorpjes die versierd zijn met sierverlichting en winterse gezelligheid.

In de winter op vakantie

Wilt u graag tijdens de wintermaanden op vakantie? De winter is wellicht niet de eerste periode waar u aan denkt bij een vakantie in eigen land. Toch is dit een uitstekende periode voor een vakantie. In de winter is onze wintercamping Veluwe heerlijk rustig en geniet u van de winterse gezelligheid. U kunt gebruik maken van onze faciliteiten en geniet van alle rust en ruimte van de omgeving. Op de Pampel kunt u genieten tijdens de Kerstvakantie of feestdagen van de Veluwe.

wintercamping Veluwe

Het mooiste plekje op onze wintercamping Veluwe

Doordat u niet op vakantie gaat tijdens het hoogseizoen, geniet u van de mooiste plekjes en faciliteiten op onze wintercamping Veluwe. Op camping de Pampel kunt u in verschillende accommodaties verblijven. Vakantie op de Veluwe in de winter kan ontzettend goed in een luxe bungalow op de Pampel. Hier geniet u van de winterse sferen op de Veluwe tijdens een midweek of weekendje weg met de familie, vrienden of het gezin.

Ontdek de Pampel

Onze Camping Hoge Veluwe bevindt zich aan de rand van Hoenderloo, middenin de natuur. Vanuit uw verblijf kunt u gemakkelijk gezellige steden ontdekken als Arnhem en Apeldoorn. Deze steden zijn tijdens de wintermaanden ontzettend gezellig versierd en zeker de moeite waard tijdens een dagje uit. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om heerlijk te ontspannen in onze fijne accommodaties. Op onze wintercamping Veluwe vindt u ook een geweldig overdekte speelburcht. Hier kunnen kinderen zich dagenlang vermaken.

Verhuur

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2021
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!