Menu
www.veluwevakantieparken.nl

Kindercamping Veluwe

De Pampel is een sfeervolle kindercamping op de Veluwe waar de kinderen zich geen moment vervelen. Uw kinderen zullen de tijd van hun leven beleven bij De Pampel. Deze kindercamping op de Veluwe wordt door de ANWB met een 9,1 beoordeeld.

Kindercamping op de Veluwe

Voor u als ouder is het natuurlijk belangrijk dat de kids het ook naar hun zin hebben tijdens de vakantie. Op onze kindercamping op de Veluwe zijn gelukkig veel faciliteiten voor kinderen te vinden. Zo kunnen de kinderen creatief bezig zijn in de knutselstal, zwemmen in het zwembad, spelen in de overdekte speelburcht en genieten van de spectaculaire shows in het theater. Kinderen beleven de meest onvergetelijke avonturen op onze kindvriendelijke camping op de Veluwe.

In onze ogen moet een kindercamping voldoen aan de wensen van allerlei verschillende kinderen in diverse leeftijden. Op Kindercamping de Pampel zijn dan ook activiteiten voor de allerkleinsten, maar ook voor de wat oudere kinderen. Omdat er elk jaar zoveel kinderen naar de camping komen, zijn vriendjes en vriendinnetjes meestal snel gemaakt en kan iedereen lekker zijn gang gaan.

Camping Veluwe met zwembad

De Pampel is een camping op de Veluwe met zwembad. Onze camping beschikt zelfs over meerdere zwembaden, zo is er voor jong en oud altijd genoeg waterpret. Het grote zwembad is al vele jaren de centrale ontmoetingsplek voor jong en oud en echt onmisbaar op de camping. Bij goed weer geniet u heerlijk van het zonnetje terwijl u een verfrissende duik neemt. Rondom het zwembad vindt u voldoende ruimte en ligstoelen om lekker te relaxen. Ook bij minder weer is het mogelijk om te zwemmen, dan schuiven we de kap over het zwembad waardoor het overdekt is. Niet te missen is natuurlijk de gave glijbaan waar uw kids ongetwijfeld graag vanaf willen tijdens uw vakantie op onze kindercamping op de Veluwe!

Voor de allerkleinsten hebben wij een apart peuterbad geheel in Veluwse look. Met diverse speeltoestellen, waterkanonnen en een glijbaan zal dit vast de favoriete plek van uw kind worden.

Kindercamping Veluwe met zwembad

 

 

 

 

 

 

Camping met animatie

Op onze kindercamping op de Veluwe organiseren we veel leuke activiteiten voor kinderen van verschillende leeftijden. Voor elk kampeerseizoen wordt er een geweldig animatieprogramma samengesteld. Tijdens Hemelvaart, Pinksteren, de meivakantie en de zomervakantie staat het animatieteam elke dag klaar om de kids te vermaken. Ook het Big 5 team is aanwezig en gaat graag met de kids op ontdekking op de Veluwe. Het Big 5 team onder leiding van Rikkie de avonturier bestaat uit Rudolf het hert, Vickie de Vos, Evert het everzwijn, Eva de eekhoorn en Hennie havik! Ze houden van speuren en leren kinderen graag hoe ze knopen moet leggen, een kompas kunt lezen, hutten bouwt of vuur maakt. 

Sport en spel

Uiteraard zullen de volwassenen zich ook prima vermaken op onze kindercamping op de Veluwe dankzij onze uitstekende faciliteiten. Er zijn tal van leuke sport–, speel– en recreatiemogelijkheden. Ook rustzoekers zijn van harte welkom op onze camping op de Veluwe. De natuurrijke omgeving biedt u tal van wandel– en fietsmogelijkheden en mooie steden als Apeldoorn en Arnhem zijn dichtbij. Hier kunt u heerlijk shoppen of bijvoorbeeld een museum bezoeken.

Wanneer komt u naar de Pampel op de Veluwe? U bent van harte welkom!

Ja, ik reserveer mijn plekje

Welk vakantiepark op de Veluwe is kindvriendelijk?

Het meest kindvriendelijke vakantiepark op de Veluwe is Veluwecamping de Pampel. Met vele faciliteiten zoals meerdere speeltuinen, een mega trampoline en een overdekte speelburcht en nog veel meer is Veluwecamping de Pampel ideaal voor gezinnen met kinderen. 

Klik hier om te ontdekken welke faciliteiten De Pampel nog meer biedt.

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2024
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!