Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Kamperen met privé-sanitair op de Veluwe

Kindercamping Veluwe

De Pampel is een sfeervolle kindercamping op de Veluwe waar de kinderen zich geen moment vervelen. Uw kinderen zullen de tijd van hun leven beleven bij De Pampel. Deze kindercamping op de Veluwe wordt door de ANWB met een 9,1 beoordeeld.

Speciaal voor kinderen

Op onze kindercamping op de Veluwe zijn veel faciliteiten voor kinderen te vinden. Zo kunnen de kinderen creatief bezig zijn in de knutselstal, zwemmen in het zwembad, spelen in de overdekte speelburcht en genieten van de spectaculaire shows in het TwinkelTheater. Kinderen beleven de meest onvergetelijke avonturen op onze kindvriendelijke camping op de Veluwe.

In onze ogen moet een kindercamping voldoen aan de wensen van allerlei verschillende kinderen in diverse leeftijden. Op Kindercamping de Pampel zijn dan ook activiteiten voor de allerkleinsten, maar ook voor de wat oudere kinderen. Omdat er elk jaar zoveel kinderen naar de camping komen, zijn vriendjes en vriendinnetjes meestal snel gemaakt en kan iedereen lekker zijn gang gaan.

Kindercamping Veluwe met zwembad

De Pampel is een camping op de Veluwe met zwembad. Het zwembad is al vele jaren de centrale ontmoetingsplek voor jong en oud en echt onmisbaar op de camping. Zeker bij zonnig weer is het hier supergezellig, maar is het nog wat frisser, dan houden we gewoon de kap over het zwembad en zwemt u alsnog comfortabel in ons overdekte zwembad. In 2017 is er een coole waterglijbaan bij het zwembad geplaatst dus nog meer waterpret.

Kindercamping Veluwe met zwembad

 

 

 

 

 

 

 

 

Sport en spel

Uiteraard zullen de volwassenen zich ook prima vermaken op onze kindercamping op de Veluwe dankzij onze uitstekende faciliteiten. Er zijn tal van leuke sport–, speel– en recreatiemogelijkheden. Ook rustzoekers zijn van harte welkom op onze camping op de Veluwe. De natuurrijke omgeving biedt u tal van wandel– en fietsmogelijkheden en mooie steden als Apeldoorn en Arnhem zijn dichtbij. Hier kunt u heerlijk shoppen of bijvoorbeeld een museum bezoeken.

Wanneer komt u naar de Pampel op de Veluwe? U bent van harte welkom!

Ja, ik reserveer mijn plekje

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2022
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!