Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Veilig vakantie vieren op de Veluwe

Camping met zwembad

Een zwembad hoort voor de meeste mensen bij de vakantie. Er is niets zo lekker als plonzen in het water na een wandeltocht of fietstocht door de Veluwe. Of bij lekker weer genieten aan de rand van het zwembad terwijl de kinderen spelen in het water. 

Waterpret op Veluwecamping De Pampel

Bij camping De Pampel kunt u genieten van zowel een buitenzwembad als een semi-overdekt zwembad. De overdekking van het semi-overdekte zwembad kan met lekker weer opgeschoven worden. Hierdoor kunt u zowel met heerlijk weer als met minder weer genieten van het zwembad. Het zwembad heeft een mediterrane uitstraling, hierdoor waant u zich op een tropisch eiland.

Camping overdekt zwembad

Peuterbad

De kleintjes hebben ook vaak waterpret op een camping. Bij Veluwecamping De Pampel hebben wij daarom een speciaal peuterbad. Dit peuterbad is nieuw en is geheel in de sfeer van de Veluwe. Voor peuters zit het zwembad vol met waterpret en leuke speeltoestellen. 

Ontdek onze zwembaden

camping met zwembad

Camping met zwembad en glijbaan

Gaat u het liefst met de kinderen achter elkaar van de glijbaan af? Dan is onze camping Nederland met Zwembad iets voor u! Op De Pampel vindt u nu ook een prachtige glijbaan waar u veel waterpret beleeft! Deze glijbaan is voor alle leeftijden en maar liefst 15 meter lang! De glijbaan zal geplaatst worden in het overdekte zwembad.

Het zwembad is geopend van 1 april tot 1 oktober én de herfstvakantie.

Neem snel een duik in al onze faciliteiten en boek Veluwecamping De Pampel! Of lees eerst meer over onze camping Veluwe met zwembad.

Faciliteiten

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2021
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!