Menu
www.veluwevakantieparken.nl

Weekendje Veluwe

Even heerlijk een weekendje er tussenuit? Een weekendje Veluwe biedt alle ingrediënten voor heerlijke paar dagen weg. Geniet van alle rust en natuur van de Veluwe of ga een dagje uit naar nabije activiteiten.

Genieten op de Veluwe

De Veluwe is een fantastische vakantiebestemming. Hier kunt u helemaal tot rust komen of volop activiteiten beleven. De Pampel ligt op een prachtige plek op de Veluwe. Vanuit hier kunt u prachtige wandelingen en fietstochten maken. Zo kunt u gemakkelijk de hele omgeving ontdekken. Daarnaast kunt u ook de leuke dorpjes en steden in de omgeving bezichtigen. Rondom ons vakantiepark Veluwe is van alles te doen. U kunt dan ook altijd genieten op De Pampel van een aangenaam weekendje Veluwe.

Weekendje Veluwe met kinderen

Wilt u graag een weekendje weg met de kinderen? Voor jong en oud is de Veluwe een prachtige vakantiebestemming. Kinderen kunnen lekker spelen in de natuur of naar één van de attractieparken en dierentuinen in de omgeving. Op De Pampel hoeven kinderen zich niet te vervelen. De Pampel is een kindvriendelijk vakantiepark Veluwe met verschillende faciliteiten voor kinderen. Kinderen kunnen klauteren in de vele klimtoestellen en speeltuinen. Waterpret is er genoeg door het waterparadijs voor kinderen en een overdekt en buiten zwembad.

Kamperen Veluwe

Gaat u het liefst met uw tent of caravan op vakantie? Dan zit u goed bij De Pampel. Voor een weekendje Veluwe met eigen tent of caravan kunt u terecht op onze ruime kampeerplaatsen. Hier kunt u lekker ontspannen kamperen op de Veluwe. Iedere ochtend kunt u hier heerlijk wakker worden in de natuur. De kampeerplaatsen op De Pampel liggen centraal bij de voorzieningen en faciliteiten.

Verblijf huren op De Pampel

Heeft u geen eigen tent of caravan of wilt u tijdens uw weekendje weg niet alles meenemen? Geen probleem! Bij De Pampel zijn er genoeg verblijfmogelijkheden. Slaap heerlijk in een luxe cottage, een gezellige lodge of een ruime boerderijwoning. Daarnaast kunt u met de kinderen een uniek verblijf boeken, namelijk een verblijf in de vorm van een boomstam. De comfortabele bungalows op de Veluwe bezorgen u gegarandeerd een heerlijke vakantie.

Weekendje op de Veluwe

Altijd welkom

Op De Pampel bent u altijd welkom. Het gehele jaar door kunt u bij ons verblijven. Zowel in het hoofdseizoen, voorseizoen als naseizoen. Onze wintercamping Veluwe is dan ook het hele jaar door open. Zo kunt u ieder seizoen genieten van de Veluwe. De natuur in de Veluwe heeft dan ook ieder seizoen iets bijzonders! Blijf op de hoogte!

Boek uw weekendje weg

Geniet van een heerlijk weekendje Veluwe op De Pampel. Ontdek de prachtige omgeving, de vele activiteiten en de aangename faciliteiten op onze camping Veluwe. Kom kamperen op de ruime kampeerplaatsen of huur een comfortabel verblijf. Voor jong en oud wordt het een ongelooflijk leuk weekendje weg!

Boeken!

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2024
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!