Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Veilig vakantie vieren op de Veluwe

Vakantiehuis Veluwe

Een vakantiehuis Veluwe biedt u net dát beetje extra gemak en comfort. Op camping De Pampel kunt u vakantie vieren in een uniek vakantiehuis. Bij ons verblijft u namelijk in een vakantiehuis op de Veluwe met de karakteristieke uitstraling van een traditionele boerderij.

Vakantiehuis Veluwe: sfeervolle boerderij

Ons vakantiehuis op de Veluwe heeft een ‘rieten’ dak en rood-witte luiken. Wanneer u de vakantie in een bungalow op de Veluwe doorbrengt, dan kunt u ook genieten van het rustige boerderijleven. Uiteraard is elke boerderij van alle gemakken voorzien, waaronder een vaatwasser, koelkast, magnetron en Senseo koffieapparaat. Ieder vakantiehuis op de Veluwe heeft een eigen terras met tuinmeubilair. De vakantiehuisjes zijn beschikbaar voor 4, 6 of 8 personen.

Vakantiepark Veluwe

Op ons vakantiepark op de Veluwe kunt u goed verblijven in een vakantiehuis Veluwe. Hier geniet u van rust en ruimte om u heen. Op ons vakantiepark is daarnaast ook genoeg te beleven. Zowel jong als oud hoeft zich hier niet te vervelen. In het overdekte zwembad kan heerlijk gezwommen worden. Daarnaast zijn er ook tal aan speel- en sportfaciliteiten en leuke klimtoestellen. Bekijk onze faciliteiten.

Glamping

Op onze Veluwecamping bieden we ook Glamping aan. Dit is luxe kamperen in een lodge. U ervaart het typische kampeergevoel, maar dan met meer gemak en comfort. Alles staat al voor u klaar waardoor u niet hoeft te slepen met kampeerspullen.

Contact

Wilt u voor de vakantie een vakantiehuis huren op de Veluwe? U kunt uw vakantie bij ons online boeken. Wilt u meer weten over het vakantiehuis? Bel dan naar 055 – 378 17 60 of mail naar info@pampel.nl. Wij staan u graag te woord.

Vakantiehuis Veluwe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vakantiehuis Veluwe

Bijzonder overnachten

Op De Pampel beleeft u samen met uw kinderen een onvergetelijke vakantie in onze unieke verblijven. Kom slapen in holle boomstammen! Deze accommodaties zijn net even wat anders. Hierdoor zult u een overnachting hier niet snel vergeten. Het is een knus verblijf op een gezellig veldje.

Bekijk de boomstammen

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2021
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!