Menu
www.veluwevakantieparken.nl

Gezelligheid en plezier met Rikkie en Rudolf

Geplaatst: 05-04-2024

Maak kennis met Rikkie en Rudolf!

Ken jij Rikkie en zijn vriendjes al? Camping de Pampel introduceert weer het animatieprogramma waarin avonturier Rikkie de Veluwe gaat ontdekken samen met zijn vriendjes: Rudolf het hert, Vickie de Vos, Evert het everzwijn, Eva de eekhoorn en Hennie havik!

“Wow, in de flow! Tadaa!” roept Rikkie wanneer hij net een raadsel heeft opgelost. Rikkie is opgegroeid midden op de Veluwe en is een echt buitenkind. Tijdens zijn vele trektochten en survivals heeft hij heel veel geleerd en zijn ervaringen deelt hij graag met zijn vriendjes. Wat dacht je van knopen leggen, kompas lezen, hutten bouwen of vuur maken? Speuren hoort bij survivalen en Rikkie speurt naar van alles en nog wat! Hij kent de omgeving van De Pampel op zijn duimpje en maakt er de leukste avonturen mee.

Vanaf de meivakantie is het mogelijk om samen met Rikkie en zijn vriendjes de avonturen te beleven in het eigen bos van onze Veluwecamping. Deelnemende kinderen kunnen met elke activiteit stempels in hun paspoort verdienen en zo een echte Veluwse held worden!

Maak ook kennis met Rikkie en zijn vriendjes en boek de meivakantie!

Nieuws overzicht

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2024
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!