Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Veilig vakantie vieren op de Veluwe

Weg in de meivakantie!

Heeft u al plannen voor de meivakantie?

Ook zoveel zin om in de meivakantie op vakantie te gaan? Kom dan lekker naar Veluwecamping De Pampel in de meivakantie! 

Of u wilt kamperen of een huisje wilt huren, bij Veluwecamping de Pampel geniet u zeker van een heerlijke vakantie! Kom met de kinderen, met uw partner of boek samen met vrienden een plekje, het is voor iedereen een feest op onze camping. Wij zijn een camping en glamping in 1, waardoor u veel keus heeft hoe uw verblijf tijdens de meivakantie eruit gaat zien. 

Back to basic, met eigen sanitair of glamping?

Tijdens de meivakantie kunt u kiezen uit verschillende kampeerplaatsen, van basis tot erg luxe en van alles daar tussenin.

De boskampeerplaats is ideaal als u graag wilt genieten van de bosrijke omgeving én van uw privacy. Hier staat u namelijk tussen de bomen. U heeft een stroomaansluiting van 6 ampère die u kunt upgraden naar 10 ampère. Bij onze gewone kampeerplaatsen kunt u kiezen voor een plekje op een groot veld of een plek met afscheiding. Ook hier heeft u een stroomaansluiting van 6 ampère, waarbij je ervoor kunt kiezen dit naar 10 ampère te verhogen. Uiteraard hebben we ook veel comfortplaatsen voor u beschikbaar. Hier beschikt u niet alleen over een stroomvoorziening van 6 of 10 ampère, maar heeft u ook een eigen wateraansluiting en riolering. 

Voor de kampeerplekken geldt dat u altijd gebruik kunt maken van Saniplaza, ons verwarmde sanitaire gebouw. Omdat we natuurlijk van onze bosrijke omgeving houden en die graag willen behouden, is het Saniplaza erg duurzaam. Voorzien van vloerverwarming en een groen mosdak combineert het Saniplaza duurzaamheid met comfort. Hier kunt u lekker warm douchen, naar het toilet gaan en afwassen. 

Bekijk hier alle kampeerplekken

Luxe kamperen: privé sanitair op uw kampeerplaats

Wilt u toch wat meer luxe? Dan kunt u kiezen uit 2 andere soorten kampeerplekken. Bijvoorbeeld een kampeerplaats met eigen sanitair. Uw privé sanitair bestaat uit wastafel, toilet en douche. Verder heeft u een stroomaansluiting van 6 ampère en een eigen wateraansluiting en riolering. Echt luxe kamperen doet u natuurlijk met glamping. Op de kampeerplekken met eigen sanitair kunt u al erg luxe kamperen. Wilt u nog net wat extra tijdens de meivakantie, dan kunt u een van onze glampingaccommodaties boeken. In die lodges heeft u een compleet ingerichte keuken, een toilet en slaapt u in lekker zachte bedden. 

Bekijk hier alle glamping-mogelijkheden

Geniet van onze fantastische faciliteiten

Tijdens de meivakantie worden er diverse leuke, stoere en spannende activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Zo kunnen de kids komen knutselen en naar verhaaltjes in het theater luisteren. Oudere kinderen kunnen met diverse sport- en spelactiviteiten meedoen. Ons recreatieteam maakt er elke meivakantie weer een feestje van!

Natuurlijk kunt u tijdens de meivakantie ook gebruik maken van alle faciliteiten op Veluwecamping De Pampel. Uniek is ons grote, overdekte speelparadijs Speelburcht. Een ander hoogtepunt voor kinderen is het hertenbos waar ze herten van dichtbij kunnen bewonderen. Komen jullie ook gezellig langs?

Bent u op zoek naar een camping om lekker vakantie te vieren tijdens de meivakantie, dan bent u bij Veluwecamping De Pampel aan het juiste adres!

Arrangement meivakantie

Kom gezellig kamperen in de meivakantie (zaterdag 1 mei - maandag 10 mei) en maak gebruik van ons meivakantie arrangement.

Het arrangement houdt in dat u een kampeerplaats voor 2 personen boekt met 6 ampère elektriciteit en gratis onze sanitaire gebouwen kunt gebruiken. De prijs is inclusief milieutoeslag en toeristenbelasting. 

Al vanaf € 343,-

Voor 3 of meer personen betaalt u een kleine toeslag. Kiest u voor een upgrade van de stroomvoorziening tot 10 ampère? Ook dat kost ietsje meer. De precieze prijzen en alle mogelijke extra's vindt u hier.

Boek het meivakantie arrangement

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2021
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!