Menu
www.veluwevakantieparken.nl

Meivakantie 2024

Ook zoveel zin om in de meivakantie op vakantie te gaan? Kom dan lekker naar Veluwecamping De Pampel in de meivakantie! 

Of u wilt kamperen of een huisje wilt huren, bij Veluwecamping de Pampel geniet u zeker van een heerlijke vakantie! Kom met de kinderen, met uw partner of boek samen met vrienden een plekje, het is voor iedereen een feest op onze camping. Wij zijn een camping en glamping in één, waardoor u veel keus heeft hoe uw verblijf tijdens de meivakantie eruit gaat zien. 

  • Kampeerplaatsen (met privé-sanitair)
  • Boslodges
  • Glampingtenten
  • Vakantiewoningen
  • Bijzondere overnachting

Meivakantie 2024 boeken

Geniet van onze fantastische faciliteiten

Tijdens de meivakantie worden er diverse leuke, stoere en spannende activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Zo kunnen de kids komen knutselen en naar verhaaltjes in het theater luisteren. Oudere kinderen kunnen met diverse sport- en spelactiviteiten meedoen. Ons recreatieteam maakt er elke meivakantie weer een feestje van!

Natuurlijk kunt u tijdens de meivakantie ook gebruik maken van alle faciliteiten op Veluwecamping De Pampel. Uniek is ons grote, overdekte speelparadijs Speelburcht. Een ander hoogtepunt voor kinderen is het hertenbos waar ze herten van dichtbij kunnen bewonderen. Komen jullie ook gezellig langs?

Ook is ons animatieteam weer volop aanwezig om met de kinderen de leukste activiteiten te ondernemen. Gaat uw kind of kleinkind ook mee op pad met het Big Five team en Rikkie en zijn vriendjes?

Combineer deze workshops met een verblijf of Camping de Pampel en boek direct uw meivakantie!

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2024
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!