Menu
www.veluwevakantieparken.nl

Huisje huren op de Veluwe

Huisje huren Veluwe? Kom dan eens langs op Camping de Pampel in Hoenderloo. Het gezellige dorpje Hoenderloo ligt midden op de Veluwe en is een uitstekende uitvalsbasis om dit mooie natuurgebied te ontdekken. Op Camping de Pampel hebben wij diverse sfeervolle huisjes die u kunt huren voor een weekend, midweek, week of langer. Onze huisjes zijn geschikt voor groepen tot 8 personen. 

Verblijft u in een huisje of bungalow op Camping de Pampel, dan geniet u van uw eigen verblijf, maar tegelijk bent u middenin het campingleven aanwezig. U kunt gebruik maken van alle faciliteiten en animatie, maar kunt ook rustig op uw eigen terras zitten. 

Huisje huren Veluwe

Zoals u van vakantiepark Veluwe de Pampel mag verwachten kiezen wij niet voor een 'standaard huisje'. Integendeel, de huisjes op onze camping Veluwe hebben de uitstraling van kleine boerderijtjes en zijn daarmee bijzonder sfeervol. Daarnaast bieden wij Wood Lodges: accommodaties voor glamping oftewel kamperen met glamour. Als klap op de vuurpijl kunt u bij ons ook in een boomstam overnachten. Deze bijzondere overnachting is heel geliefd, tenslotte slaap je niet vaak in een boomstam. Kiest u voor deze unieke ervaring in een boomstam?

Welke huisjes kunt u huren op Camping de Pampel?

Camping de Pampel heeft prachtige huisjes die u kunt huren om te genieten van een heerlijke en onbezorgde vakantie. 

  • Boerderijtjes: voor 4, 6 of 8 personen, zeer compleet en comfortabel ingericht en daarom ook erg geliefd bij onze gasten. 
  • Boslodges: een cottage voor 4 personen, aan de rand van het bos met eigen overdekte veranda.
  • Woodlodges: voor 4 of 6 personen, luxe kamperen in een glamping tent met goede bedden en eigen toilet!
  • Boomstam: voor 2 volwassenen en 2 kleine kinderen, met comfortabel bed en gezelligheid op een gezamenlijk veld met andere 'boomstam-gasten'

Bekijk alle accommodaties en boek direct

Camping de Pampel

Tijdens uw vakantie op de Pampel in Gelderland ontdekt u hoe fijn een vakantie in eigen land kan zijn. U hoeft echt geen 1000 km te rijden voor een topvakantie, want ook in eigen land is veel te beleven. Camping de Pampel is voorzien van alle luxe faciliteiten en wij doen persoonlijk ons best u een topvakantie te bezorgen. Bovendien vindt u in de omgeving van onze camping ook van alles te doen. Ontdek ons mooie Nederland vanaf camping de Pampel!

Huisje huren Veluwe doet u natuurlijk op Camping de Pampel. U bent van harte welkom.

Ontdek de omgeving

Vanuit het gezellige dorpje Hoenderlo, kunt u erg gemakkelijk de Veluwe verkennen. Gezellig met het gezin een safaritocht over de Veluwe, prachtige dorpen of steden bezoeken en mooie fietsroutes afleggen. Apeldoorn en Arnhem is op een kleine afstand verwijderd van Hoenderloo. Plof lekker neer op het terras en geniet van de meest uiteenlopende gerechten. 

Klik hier voor een overzicht van steden en dorpen dichtbij Hoenderloo

Origineel overnachten in een boomstam op de Veluwe

Boerderij op Veluwecamping de Pampel

Glamping: Woodlodge op Camping de Pampel

Boslodge - Cottage op de Veluwe

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2024
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!