Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Last-Minutes en Acties

De leukste Gezinscamping op de Veluwe

Camping De Pampel is een sfeervolle gezinscamping op de Veluwe. Door de ideale ligging, op een kleine kilometer afstand van Hoenderloo, in het hart van de Veluwe, kunt u veel uitstapjes maken vanaf deze gezinscamping. Uiteraard kunt u ook van de rust en de ruimte in de nabije omgeving genieten.

Uitstapjes gezinscamping Gelderland

Naast de uitgebreide faciliteiten op onze camping is er in de omgeving ook heel veel te doen. Vanaf het terrein van onze gezinscamping zijn veel leuke uitstapjes te maken. Zo zijn De Apenheul, Dolfinarium en Paleis ’t Loo goed te bereiken, maar ook Koningin Julianatoren, Burgers Zoo, Museonder en Kootwijkerzand liggen dichtbij.

ANWB Topcamping

Camping De Pampel behoort tot de 47 campings met 5 sterren van ANWB in Nederland. Dit heeft vooral te maken met de moderne en vele voorzieningen. Wij hebben een modern saniplaza, privé sanitair, een goed restaurant, snackbar en een supermarkt. Daarnaast is er voor kinderen genoeg te doen in de Speelburcht, de zwembaden en de sportfaciliteiten. De ruime kampeerplekken worden ook goed beoordeeld!

Fietsen en wandelen op de Veluwe

Gezinscamping De Pampel wordt omgeven door de heidevelden en prachtige bossen van de Veluwe. De directe omgeving is dan ook zeer geschikt om te gaan wandelen, fietsen of bijvoorbeeld paardrijden. Ook zijn er twee Nationaal Parken te vinden in de buurt. Hier kunt u optimaal genieten van de vrijheid in de natuur.

Boek ook direct uw vakantie op onze gezinscamping

Gezinscamping 

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2019
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes

Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!