Menu
www.veluwevakantieparken.nl

Tussen de feestdagen

“Tussen de feestdagen”-arrangement

Even bijkomen van alle etentjes en stress rondom de feestdagen? Kom dan heerlijk tot rust en ontspan met onze “Tussen de feestdagen”-arrangement. Deze aanbieding betreft een 4-daags verblijf tussen Kerst en oud en nieuw. Ideaal om je even helemaal terug te trekken in de mooie Veluwse natuur.

Ja, ik wil even bijkomen…

Na Kerstmis even op adem komen? Ook in eigen land kun je er even helemaal tussenuit zijn. De ideale bestemming om te genieten van de winterse natuur is de Veluwe. Verblijf in één van onze comfortabele boerderijen en ervaar het gevoel dat even niets hoeft. Even een paar dagen de natuur in, dat klinkt goed toch?

U ontvangt van ons een verrassingstas met fiets- en wandelroutes om de omgeving te verkennen. Het Nationaal Park Hoge Veluwe ligt op steenworp afstand. Boswachter Roel neemt je ook mee tussen de feestdagen door. Ga met hem mee en misschien ontdek je dit jaar nog de big five van de Veluwe. Of sluit je aan bij één van de huifkartochten en laat je vervoeren door de mooiste omgeving van Nederland. Ook het Kabouterpad is in de winter gewoon geopend om te ontdekken.

Verblijfsperiode

Je kunt genieten van dit 3-daagse “Tussen de feestdagen”-arrangement van 27 december tot 30 december 2016. Je boekt al vanaf 192,- per boerderij.

Inbegrepen “Tussen de feestdagen”-arrangement

3 x overnachting in één van de Veluwse boerderijen

1 x wandelroute omgeving Hoenderloo

1 x fietsroute omgeving Hoenderloo

Nationaal Park Hoge Veluwe op steenworp afstand

Mogelijkheid tot culinair diner in één van de diverse restaurants in Hoenderloo

Het verblijf

Je verblijft in één van de Boerderijen op Camping de Pampel. Deze sterren camping wordt gewaardeerd om haar bijzondere ligging aan de rand van het Nationaal Park en biedt diverse uitstapjes in de regio. Extra luxe overnachten kan in de Wellness Boerderij met grote badkamer met whirlpoolbad én infrarood sauna!

Ga ook met frisse energie het nieuwe jaar in en boek nu jouw “Tussen de feestdagen”-arrangement.

Ja, ik wil even bijkomen…

 

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2024
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!