Menu
www.veluwevakantieparken.nl

Bierbrouwerij de Vlijt

Dit jaar voor het eerst zijn wij een samenwerking gestart met lokale bierbrouwerij Veluwse Schavuyt. Deze ambachtelijke bierbrouwerij is gelegen aan de Vlijtseweg in Apeldoorn. In bierbrouwerij De Vlijt wordt dagelijks het ambachtelijke speciaalbier gebrouwen. Het bier heeft een hoge gisting en wordt niet gefiltreerd en gepasteuriseerd, waardoor de mooie volle smaak van de gebruikte brouwingrediënten in het bier volledig aanwezig blijft.

Het mooie aan De Vlijt is dat de brouwerij dagelijks nog in vol bedrijf is om bier te produceren...ook voor ons! Want dit heerlijke Veluwse biertje wordt ook in onze horeca geschonken!

Er is unieke kans om een kijkje te nemen achter de schermen. Een gids geeft u een rondleiding door het gehele brouwproces...en interessante en leerzame ervaring voor jong en oud!

Na de rondleiding gaat u met een gids naar het proeflokaal van De Vlijt. Hier staan 4 speciaalbieren voor u klaar. Volwassenen krijgen hier de gelegenheid om een traditioneel Veluws biertje te proeven.

Kamperen én een kijkje achter de schermen in de brouwerij?

Terug naar overzicht

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2024
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!