Menu
www.veluwevakantieparken.nl

Uitbreiding zwembadcomplex

Geplaatst: 22-12-2020

Het is definitief! De komende maanden zal er druk worden gewerkt aan de bouw van een extra zwembad, een spraypark en een nieuw sanitairgebouw bij het zwemcomplex. De grote speeltuin bij het zwembad heeft hiervoor moeten wijken en het springkussen is verplaatst. Een aantal kampeerplaatsen zijn komen te vervallen...en is inmiddels een grote lege oppervlakte ontstaan.

Zwembad

Er zal een extra zwembad worden gebouwd nabij het reeds bestaande zwembad. Dit extra zwembad is een openluchtbad en is geopend tijdens de drukkere periodes en met mooi weer. En dit bad is geen kleintje; met de maten van 16x8x1.38 meter kan er prima een baantje worden gezwommen! Rondom het nieuwe zwembad wordt een groot zonneterras aangelegd welke gedeeltelijk wordt voorzien van een pergola. Zo is er ook tijdens extreem warme dagen altijd wel een schaduwplekje te vinden.

Spraypark

Kinderen spelen graag met water! Naast het kinderbad welke enkele jaren geleden is gebouwd, komt een heus spraypark. De kids kunnen naar hartenlust rennen, spelen en spuiten met water. In een spraypark staan verschillende speelelementen zoals spuiters, emmertjes en gietertjes die om de beurt water spuiten. Het grote verschil met een kinderbad is, dat een spraypark een zogenaamde 'droge vloer' heeft waardoor kinderen meer bewegingsvrijheid en zo bijvoorbeeld ook kunnen rennen.

Sanitairgebouw

Midden op het nieuwe zwembadcomplex komt een nieuw sanitairgebouwtje, voorzien van toiletten en douches. Wanneer het mooi weer is, en de overkapping van het reeds bestaande zwembad is geopend, kunnen alle zwemmers gebruik maken van dit nieuwe sanitair. 

Inmiddels is de bouw gestart!

     

Nieuws overzicht

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2024
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!