Menu
www.veluwevakantieparken.nl

Kinderkampeerwereld

Camping De Pampel is een echt kindvriendelijke gezinscamping. Alle kinderen, groot en klein, zullen zich prima kunnen vermaken met de vele faciliteiten. In de schoolvakanties is er een leuk recreatieprogramma, maar ook buiten de vakanties om zullen de kinderen zich geen minuut vervelen.

Voor de kids

De kinderkampeerwereld heeft werkelijk alles voor de kinderen. De kinderen kunnen zwemmen in de zwembaden, knutselen in de knutselstal en genieten van de shows in het Twinkeltheater. Ook kunnen de kinderen uren veilig spelen in de overdekte speelburcht. Super leuk en nieuw is de Sona Geluidsboog waar kinderen kunnen spelen of dansen en dus interactief bezig zijn. In het hertenbos maken de kinderen kennis met deze prachtige dieren, midden in de natuur. 

Recreatie

Ook nieuwsgierig naar de activiteiten van ons recreatieteam? In diverse vakantieperiodes zullen er leuke activiteiten worden georganiseerd voor jong en oud. In het hoogseizoen vinden er zang, dans en muziekoptredens plaats in het theater. Kent u de PampelExpress al? Dit treintje haalt jullie over de hele camping op om naar de leukste activiteiten te gaan!

Contact

De Pampel is ideaal wanneer u op kampeervakantie gaat met de kinderen. Wenst u meer informatie of wilt u meer weten over de verblijfsmogelijkheden? Bel dan naar 055 - 378 17 60 of mail naar info@pampel.nl.

Kinderkampeerwereld

Kamperen met kinderen Veluwe

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2024
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!