Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Kamperen met privé-sanitair op de Veluwe

Ontdek de Mooiste Kindercamping Nederland op de Veluwe

Wilt u met het hele gezin op vakantie in eigen land? De Pampel is een leuke kindercamping in Nederland, waar jong en oud zich prima vermaken. Uiteraard is er veel te doen voor kinderen, maar ook volwassenen vermaken zich prima op ons vakantiepark. Onze kindercamping in Nederland is door de ANWB met een 9,1 beoordeeld.

Waarom is de Pampel zo'n gave kindercamping?

Deze vraag stellen we het liefst aan de kinderen die onze camping bezoeken. Zo vertelt Thijs, 10 jaar: "Ik vraag elk jaar aan papa en mama of we weer naar de Pampel gaan. We zijn er al 3x geweest en ik vind het superleuk. Ik ga elke dag zwemmen en voetballen en ik heb heel veel vriendjes." Nathalie van 6 jaar weet ook al heel goed waarom ze haar vakantie op de Pampel nooit meer vergeet. "Ik mocht elke ochtend naar de kidsclub en daar deden we allemaal leuke dingen zoals knutselen. Ik had ook een beste vriendin op de camping en zij komt na de vakantie ook een keer bij mij thuis logeren. Ik vond het zwembad ook heel leuk en de hertjes bij de ingang zijn zo schattig."

Kinderen komen graag naar de Pampel en wij doen er ook alles aan om het onze jonge bezoekers naar de zin te maken. Tenslotte hebben de ouders dan ook echt vakantie. U heeft dan ook echt geen 1000+ kilometer te rijden om een topvakantie te hebben. Kom gewoon naar de Pampel en beleef samen met de kids een fantastische vakantie.

Theater

Op onze camping kunnen kinderen een bezoek brengen aan een heus theater, het TwinkelTheater. Uiteraard zijn volwassenen hier ook welkom. Dit theater op onze kindercamping in Nederland laat kinderen de meest spannende en indrukwekkende avonturen beleven en stimuleert de fantasie van ieder kind. Het theater op onze kindercamping is een leuk uitje voor alle jonge gasten van de camping.

Zwembad op de camping

De Pampel beschikt over een fijn zwembad waar de kids naar hartelust kunnen spelen. Lekker van de glijbaan of in het peuterbadje rondspetteren, het kan allemaal. Als het weer het toelaat, doen we het dak open, maar op een frisse dag is het zwembad een binnenzwembad. Er kan dus altijd gezwommen worden op onze kindercamping.

Spelen

Kinderen kunnen uiteraard op deze kindercamping in Nederland op verschillende plekken spelen. Zo is er een overdekte speelburcht en een knutselstal. Verspreid over de camping zijn speeltoestellen en ons grote springkussen is altijd een trekpleister. In de schoolvakanties kunnen de gasten van onze kindercamping in Nederland genieten van een gezellig programma.

 

Kindercamping Nederland

Wanneer komt u naar de Veluwe?

Gelegen in een bosrijke omgeving, is De Pampel de perfecte uitvalsbasis om van uw vakantie te genieten. Vanuit de camping bent u binnen enkele minuten in het bos. Hier vind u vele (bos)paden, ideaal voor wandel -en fietstochten met het gezin! Van de vroege ochtend tot laat in de avond bent u gegarandeerd van prachtige uitzichten over de unieke landschappen die zich in het park bevinden. Wacht niet langer en kijk of er een plekje vrij is op Camping De Pampel!

Bekijk hier de beschikbaarheid en boek direct uw vakantie

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2022
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!