Met drie vakantieparken op de Veluwe, vindt u bij ons altijd de vakantie die precies bij u past!
Home
Luxe camping voor elke type vakantie! Geniet van rust, ruimte en comfort...
Lees verder > Zoek & Boek
Op een unieke locatie is dit gezellige Kinderkoninkrijk, buiten de schoolvakanties, een paradijs voor rustzoekers.
Lees verder > Zoek & Boek
Uw eigen plekje en tweede thuis op de Veluwe.
Lees verder >
Sluit
Tel. 055 - 378 17 60
Uw ruime kampeerplaats

Ontdek de Mooiste Kindercamping Nederland op de Veluwe

Wilt u met het hele gezin op vakantie in eigen land? De Pampel is een leuke kindercamping in Nederland, waar jong en oud zich prima vermaken. Uiteraard is er veel te doen voor kinderen, maar ook volwassenen vermaken zich prima op ons vakantiepark. Onze kindercamping in Nederland is door de ANWB met een 9,1 beoordeeld.

Waarom is de Pampel zo'n gave kindercamping?

Deze vraag stellen we het liefst aan de kinderen die onze camping bezoeken. Zo vertelt Thijs, 10 jaar: "Ik vraag elk jaar aan papa en mama of we weer naar de Pampel gaan. We zijn er al 3x geweest en ik vind het superleuk. Ik ga elke dag zwemmen en voetballen en ik heb heel veel vriendjes." Nathalie van 6 jaar weet ook al heel goed waarom ze haar vakantie op de Pampel nooit meer vergeet. "Ik mocht elke ochtend naar de kidsclub en daar deden we allemaal leuke dingen zoals knutselen. Ik had ook een beste vriendin op de camping en zij komt na de vakantie ook een keer bij mij thuis logeren. Ik vond het zwembad ook heel leuk en de hertjes bij de ingang zijn zo schattig."

Kinderen komen graag naar de Pampel en wij doen er ook alles aan om het onze jonge bezoekers naar de zin te maken. Tenslotte hebben de ouders dan ook echt vakantie. U heeft dan ook echt geen 1000+ kilometer te rijden om een topvakantie te hebben. Kom gewoon naar de Pampel en beleef samen met de kids een fantastische vakantie.

Theater

Op onze camping kunnen kinderen een bezoek brengen aan een heus theater, het TwinkelTheater. Uiteraard zijn volwassenen hier ook welkom. Dit theater op onze kindercamping in Nederland laat kinderen de meest spannende en indrukwekkende avonturen beleven en stimuleert de fantasie van ieder kind. Het theater op onze kindercamping is een leuk uitje voor alle jonge gasten van de camping.

Zwembad op de camping

De Pampel beschikt over een fijn zwembad waar de kids naar hartelust kunnen spelen. Lekker van de glijbaan of in het peuterbadje rondspetteren, het kan allemaal. Als het weer het toelaat, doen we het dak open, maar op een frisse dag is het zwembad een binnenzwembad. Er kan dus altijd gezwommen worden op onze kindercamping.

Spelen

Kinderen kunnen uiteraard op deze kindercamping in Nederland op verschillende plekken spelen. Zo is er een overdekte speelburcht en een knutselstal. Verspreid over de camping zijn speeltoestellen en ons grote springkussen is altijd een trekpleister. In de schoolvakanties kunnen de gasten van onze kindercamping in Nederland genieten van een gezellig programma.

 

Volgt u ons al?
Volg ons ook via Facebook, Twitter en Google+.
Wifi op de camping
Ideaal! Het gehele terrein is voorzien van wireless internet.
Nieuwsbrief
Ontvang maandelijks ons nieuws en aanbiedingen
Plattegrond
Bekijk ook onze plattegrond voor uw mooiste plekje
Goed Weer Garantie
Slecht weer? Maak gebruik van de Goed Weer Garantie

Veluwe Camping De Pampel

Veluwecamping De Pampel

Woeste Hoefweg 35
7351 TN Hoenderloo
Veluwe
T: 055 - 378 17 60
info@pampel.nl

Veluwecamping 't Schinkel

Miggelenbergweg 60
7351 BP Hoenderloo
Veluwe
T: 055 - 378 13 67
info@hetschinkel.nl

Veluwepark Heideheuvel

Miggelenbergweg 50
7351 BN Hoenderloo
Veluwe
T: T 055 - 378 13 25
info@parkheideheuvel.nl