Menu
www.veluwevakantieparken.nl

Kerstarrangement op de Veluwe

Kerstarrangement

Heeft u nog geen plannen voor de kerstdagen? Tijdens de feestdagen zijn er volop activiteiten te beleven op de Veluwe. Wat dacht u van een kerstsfeerwandeling op de Hoge Veluwe of uilenballen pluizen samen met de kinderen? Boek nu nog uw last-minute verblijf bij Camping de Pampel of ’t Schinkel!

Ja, ik boek nu mijn last-minute voor de Kerst

Kerst is de ideale gelegenheid om samen met het gezin of de familie te zijn. Hoe leuk is het om samen iets te ondernemen midden in de natuur? De Veluwe biedt volop ontspanning en activiteiten voor het gezin en de hele familie, juist ook in de kerstvakantie.

Uilenballen pluizen

Tijdens de kerstvakantie kunnen kinderen op het Nationaal Park Hoge Veluwe een spannende uilenspeurtocht maken en daarna uilenballen pluizen. Samen met de natuurgidsen ga je braakballen, ook wel uilenballen genoemd, uitpluizen. Het is verbazingwekkend hoeveel botjes je kunt vinden in een uilenbal! Meer informatie …

Wintercircus Apeldoorn

Het Wintercircus Apeldoorn beleeft van zaterdag 24 december tot en met vrijdag 30 december aanstaande zijn 23e editie! Met diverse acts van clowns, evenwichtskunstenaars, acrobaten en nog veel meer bijzondere artiesten in het programma zul je versteld staan! Meer informatie …

Wandelen en huifkartochten

Boswachter Roel neemt je ook mee tijdens de kerstvakantie. Ga met hem mee en misschien ontdek je dit jaar nog de big five van de Veluwe. Of sluit je aan bij één van de huifkartochten en laat je vervoeren door de mooiste omgeving van Nederland. Natuurlijk kun je ook zelf op pad aan de hand van een van vele wandel- of fietsroutes in de omgeving.

Verblijfsperiode

Je kunt genieten van dit 4-daagse Kerstarrangement van vrijdag 23 december tot dinsdag 27 december 2016. Je boekt al vanaf 234,- per boerderij.

Inbegrepen Kerstarrangement

4 x overnachting in één van de Veluwse boerderijen

1 x wandelroute omgeving Hoenderloo

1 x fietsroute omgeving Hoenderloo

Nationaal Park Hoge Veluwe op steenworp afstand

Mogelijkheid tot culinair diner in één van de diverse restaurants in Hoenderloo

Het verblijf

Je verblijft in één van de Boerderijen op Camping de Pampel. Deze sterren camping wordt gewaardeerd om haar bijzondere ligging aan de rand van het Nationaal Park en biedt diverse uitstapjes in de regio. Extra luxe overnachten kan in de Wellness Boerderij met grote badkamer met whirlpoolbad én infrarood sauna.

Ja, ik boek nu mijn last-minute voor de Kerst

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2024
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!