Menu
www.veluwevakantieparken.nl

Kamperen met Hemelvaart en Pinksteren

Hemelvaart en Pinksteren zijn ideale, kleine vakantieperiodes om te kamperen. Veel mensen hebben een aantal dagen vrij, de lente is in volle gang en de Veluwe staat prachtig in bloei. Het wordt steeds warmer en iedereen krijgt al helemaal het vakantiegevoel. Uw kampeerseizoen kan niet mooier beginnen!

Bij onze camping op de Veluwe kunt u gebruik maken van een kampeerplaats voor zes personen. Daarbij heeft u de keuze uit verschillende voorzieningen om uw verblijf nog aangenamer te maken. De keuze bestaat uit elektra, kabel, privé-sanitair, water en riolering. Niets houdt u nog tegen om een weekendje weg te gaan met uw gezin, familie of vrienden. Kamperen met Hemelvaart en Pinksteren is altijd een goed idee!

Check hier onze voordelige kampeerarrangementen

Ons animatieteam staat klaar om elke dag tijdens Hemelvaart en Pinksteren de kinderen te vermaken. Lekker dansen, knutselen en spelletjes doen. Elke dag staat er weer iets anders op het programma. Maar ook in de omgeving van de Pampel worden allerlei activiteiten georganiseerd.

Kamperen tijdens Hemelvaart en Pinksteren

Uiteraard kunt u tijdens uw verblijf op Veluwecamping de Pampel de prachtige Veluwe ontdekken op de fiets of te voet. De omgeving leent zich er uitstekend voor! Ook golfen of paardrijden op de Veluwe is mogelijkheid tijdens de Hemelvaart of Pinksteren. Kortom, kom gezellig een lang weekend genieten met familie of vrienden op de Veluwe! Ontdek wat er allemaal in de regio te doen is en plan uw uitjes en activiteiten voor Hemelvaart of Pinksteren.

ANWB camping

Camping de Pampel is een erkende ANWB-camping en heeft een score van 5 sterren. Bij de waardering is door deskundige, onafhankelijke campinginspecteurs gekeken naar een vijftal onderdelen. Dit zijn de onderdelen Zwemmen, Terrein, Sanitair, Eten & drinken en Recreatie. Elk jaar zorgen wij voor allerlei vernieuwingen op de camping zodat het elk jaar weer een feest is om naar de Pampel te komen. Komt u dit jaar ook ontdekken waarom vakantie vieren op De Pampel altijd goed is?!

Onze faciliteiten zijn open

Camping de Pampel is niet zomaar een camping... het is een luxe camping met overdekt zwembad en zeer luxe en comfortabel sanitair. Dus ook bij minder weer kunt u van heel veel waterpret genieten op De Pampel. Neem een duik in het overdekte zwembad. Door de mediterrane uitstraling heeft u het idee op een tropisch eiland te zijn, ook als de temperaturen wat minder zijn.

Voor kampeerders is het sanitairgebouw natuurlijk de belangrijkste faciliteit. Onze gebouw is modern en duurzaam, zodat u met een goed gevoel kunt douchen. Uiteraard maken we het gebouw regelmatig voor u schoon. Speciaal voor kinderen is er een mooi spetterbos waar ze onder de bomen kunnen douchen. In het stoere jachthuis kunnen ze naar de wc gaan. Ook voor volwassenen zijn er geschikte douches, toiletten en zelfs afwasplaatsen.

Boek je kampeerplaats of accommodatie hier 

Kamperen op de Veluwe

Wilt u alvast een kampeerplaats voor tijdens Hemelvaart en Pinksteren boeken? Bij ons heeft u keuze uit meerdere kampeerplaatsen. Stap 's ochtends uit uw eigen tent, caravan of camper uit en geniet gelijk van de sfeer die u tegemoet komt. Dát is de unieke ervaring die u bekend over zal komen als kampeerder. Wat is er nu mooier dan het kampeerseizoen beginnen tijdens het Hemelvaart- en Pinksterweekend op de Veluwe? Camping De Pampel is de ideale camping om gezellig met het gezin te komen kamperen. Het zult u aan niets ontbreken!

Tijdens Hemelvaart en Pinksteren kunt u kiezen uit verschillende kampeerplaatsen, van basis tot erg luxe en van alles daar tussenin. De boskampeerplaats is ideaal als u graag wilt genieten van de bosrijke omgeving én van uw privacy. Hier staat u namelijk tussen de bomen. U heeft een stroomaansluiting van 6 ampère die u kunt upgraden naar 10 ampère.

Bij onze gewone kampeerplaatsen kunt u kiezen voor een plekje op een groot veld of een plek met afscheiding. Ook hier heeft u een stroomaansluiting van 6 ampère, waarbij u ervoor kunt kiezen dit naar 10 ampère te verhogen. Uiteraard hebben we ook veel comfortplaatsen voor u beschikbaar. Hier beschikt u niet alleen over een stroomvoorziening van 6 of 10 ampère, maar heeft u ook een eigen wateraansluiting en riolering. Voor echte luxe kampeerders hebben wij de kampeerplaatsen met privé sanitair. Geniet van veel privacy en het comfort van een eigen sanitaire unit met uw eigen badkamer met toilet, wasbak en douche. Kortom: voor iedereen is er een geschikte kampeerplaats! 

Bekijk hier alle kampeerplaatsen

Kamperen tijdens Hemelvaart en Pinksteren

Kampeerarrangementen tijdens Hemelvaart en Pinksteren

Komt u met Hemelvaart, met Pinksteren of van Hemelvaart tot en met Pinksteren vakantie vieren? Dat kan extra voordelig met een van onze speciale arrangementen. De belangrijkste informatie in het kort:

Hemelvaart arrangement

  • Aankomst 17 mei, vertrek 22 mei 2023
  • Kampeerplaats incl. 2 personen, 6 amp. elektra, milieutoeslag en toeristenbelasting. Per extra persoon betaalt u een kleine meerprijs.
  • Vanaf € 269,-

Pinksteren arrangement

  • Aankomst 26 mei, vertrek 30 mei 2023
  • Kampeerplaats incl. 2 personen, 6 amp. elektra, milieutoeslag en toeristenbelasting. Per extra persoon betaalt u een kleine meerprijs.
  • Vanaf € 225,-
  • Aankomst 17 mei, vertrek 30 mei 2023
  • Kampeerplaats incl. 2 personen, 6 amp. elektra, milieutoeslag en toeristenbelasting. Per extra persoon betaalt u een kleine meerprijs.
  • € 450,-
ANWB erkende 5-sterren topcamping 2024
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!