Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Last-Minutes en Acties

Kamperen Hemelvaart Pinksteren

Hemelvaart en Pinksteren zijn prachtige periodes om te kamperen. Veel mensen hebben een aantal dagen vrij, de lente is in volle gang en de Veluwe staat prachtig in bloei. Het wordt steeds warmer en iedereen krijgt al helemaal het vakantiegevoel. Uw kampeerseizoen kan niet mooier beginnen!

Bij onze camping op de Veluwe kunt u gebruik maken van een kampeerplaats voor zes personen. Daarbij heeft u de keuze uit verschillende voorzieningen om uw verblijf nog aangenamer te maken. De keuze bestaat uit elektra, kabel, privé-sanitair, water en riolering. Niets houdt u nog tegen om een weekendje weg te gaan met uw gezin, familie of vrienden. Kamperen met Hemelvaart en Pinksteren is altijd een goed idee!

Check hier onze voordelige kampeerarrangementen.

Ons animatieteam staat klaar om elke dag tijdens Hemelvaart en Pinksteren de kinderen te vermaken. Lekker dansen, knutselen en spelletjes doen. Elke dag staat er weer iets anders op het programma. Maar ook in de omgeving van de Pampel worden allerlei activiteiten georganiseerd.

ANWB camping

Camping de Pampel is gewaardeerd met een 9,1 door de ANWB. Bij de waardering is door deskundige, onafhankelijke campinginspecteurs gekeken naar een vijftal onderdelen. Dit waren de onderdelen Sanitair, Terrein, Shops & Horeca, Zwemmen en Recreatie. Elk jaar zorgen wij voor allerlei vernieuwingen op de camping zodat het elk jaar weer een feest is om naar de Pampel te komen. Komt u dit jaar ook ontdekken waarom vakantie vieren op De Pampel altijd goed is?!

Kamperen Hemelvaart Pinksteren

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2019
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes

Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!