Menu
www.veluwevakantieparken.nl

Stoom mee over de Veluwe!

Beleef het indrukwekkende geluid van de stoomfluit en de trekkracht van de machtige stoomlocomotieven. De reis met de stoomtrein voert over de meer dan honderd jaar oude spoorlijn tussen Apeldoorn en Dieren. Het station Beekbergen vormt het hart van dit levende spoorwegmuseum.

De Veluwse Stoomtrein Maatschappij (VSM) bestaat sinds 1975 en rijdt sindsdien, als een bijzondere attractie, met diverse stoomlocomotieven over de Veluwe. Intussen is er een heel divers materieelpark opgebouwd. Het grootste deel staat opgesteld in het stoomtreindepot in Beekbergen. Hier bevindt zich ook de grote werkplaats. Een prachtig oud stationsgebouw met een authentiek stationskantoor, een grote draaischijf, kolenkraan, waterkolommen, armseinen, handbediende overwegen en nog veel meer van vroeger.

Binnen het arrangement ontvangt u een dagkaart. Hiermee kunt u 'onbeperkt treinen' op een dag naar keuze (met de treinen van VSM). Tevens heeft u toegang tot het stoomtrein depot in Beekbergen. Voor de actuele dienstregeling kijkt u hier.

Praktisch:

Leuk voor: Het hele gezin

Categorie: Cultuur

Prijs: Gratis bij het arrangement voor alle meegereserveerde personen. 

Duur: Op eigen gelegenheid

Reserveren attractie noodzakelijk: Nee, je krijgt entreebewijzen die geldig zijn tijdens de geldende dienstregeling

Gebruik actiecode STOOMMEE om dit arrangement te kiezen.
Van: € 198,00 nu tijdelijk voor: € 168,00... Boek nu!

 

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2024
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!