Menu
www.veluwevakantieparken.nl

Leven in de brouwerij!

Dit jaar voor het eerst zijn wij een samenwerking gestart met lokale, kleinschalige bierbrouwerij Veluwse Schavuyt. Deze ambachtelijke bierbrouwerij is gelegen aan de Vlijtseweg in Apeldoorn, in de voormalige Zwitsal-fabriek. In bierbrouwerij De Vlijt wordt dagelijks het ambachtelijke speciaalbier gebrouwen. Het bier heeft een hoge gisting en wordt niet gefiltreerd en gepasteuriseerd, waardoor de mooie volle smaak van de gebruikte brouwingrediënten in het bier volledig aanwezig blijft.

Het mooie aan De Vlijt is dat de brouwerij dagelijks nog in vol bedrijf is om op kleine schaal bier te produceren...ook voor ons! Want dit heerlijke Veluwse biertje wordt ook in onze horeca geschonken!

Onze gasten krijgen middels dit arrangement de unieke kans om een kijkje te nemen achter de schermen. Een gids ontvangt je in het proeflokaal van De Vlijt. Het éérste biertje krijg je aangeboden om te proeven. Vervolgens ga je onder begeleiding een kijkje nemen in de ruimte waar het bier wordt gebrouwen en gebotteld. Hier krijg je eveneens uitleg over hoe bier wordt gemaakt en zie je hoe de flesjes (met de hand!) wordt gevuld! 

Na de rondleiding ga je met een gids naar het proeflokaal van De Vlijt. Hier staan wederom 3 speciaalbieren voor je klaar. Volwassenen krijgen hier de gelegenheid om een traditioneel Veluws biertje te proeven.

Vanaf april 2015 is de bierbrouwerij wekelijks geopend op woensdag van 13.00-18.00 uur en op zaterdag van 13.00-19.00uur. In de maanden juli en augustus zijn zij de gehele week geopend.

Kampeerpakket leven in de Brouwerij

Praktisch:

Leuk voor: Volwassenen

Categorie: Cultuur

Prijs: Gratis bij het arrangement voor alle meegereserveerde personen. 

Duur: uitleg en kijkje in de brouwerij ongeveer 30 minuten, in het proeflokaal alle tijd om het bier te proeven.

Reserveren attractie noodzakelijk: Ja, voor reserveren en beschikbaarheid klik hier

Gebruik actiecode LEVENINDEBROUWERIJ om dit arrangement te kiezen.
Van: € 203,00 nu tijdelijk voor: € 168,00... Boek nu!

 

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2024
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!