Menu
www.veluwevakantieparken.nl

Vakantie in juni

Snel nog even weg voor de zomerdrukte?

De Veluwe is dé uitvalsbasis voor mooie natuur, wandelingen en fietstochten. Maar wist u dat er ook heel veel cultuur te beleven is? Zeker in de maand juni is er veel te doen. Veluwe Vakantieparken is de perfecte uitvalsbasis met alle attracties op slechts 20 minuten fietsen. Lees snel verder voor alle activiteiten!

De leukste activiteiten in juni;

Wandel je fit | Otterlo, Evenementen – dinsdag- en donderdagochtend

Het Nationale Park De Hoge Veluwe wilt mensen op een laagdrempelige manier laten kennismaken met de wandelsport. Daarom is er iedere dinsdag- en donderdagochtend in juni een wandeling onder begeleiding van een gecertificeerde wandelsportbegeleider. Ook werken aan uw wandelconditie? Wandelfit start dichtbij Camping de Pampel en ’t Schinkel.

Meer informatie: https://www.hogeveluwe.nl/nl/agenda

Chapeaux! De hoeden van koningin beatrix

Het koningschap van Beatrix wordt aan de hand van een honderdtal hoeden in beeld gebracht. Tijdens haar 33 jaar lange regeerperiode, van 1980 tot 2013, draagt Koningin Beatrix bij honderden speciale gelegenheden een hoed: tijdens staatsbezoeken, ontvangsten, ontelbare openingen en prijsuitreikingen, op Prinsjesdag en Koninginnedag. Deze expositie bekijkt u nu bij Paleis het Loo. .

Tentoonstelling "Vakmanschap is meesterschap"

Het museumterrein van Hagedoorns Plaatse is een boerenerf met een 300  jaar oude boerderij, schuren, een hooiberg, een bijenstal, een moestuin,  een weide met fruitbomen en een moderne kapschuur. In het nieuwe expositiegebouw worden jaarlijks diverse tentoonstellingen georganiseerd op het gebied van streekgeschiedenis en eigentijdse kunst. Dit seizoen is er een speciale tentoonstelling van Paul Huf.

Meer informatie: https://www.hagedoornsplaatse.nl/

Veluwe Vakantieparken is de perfecte uitvalsbasis met alle attracties op slechts 20 minuten fietsen. Wij hebben speciale camperplaatsen beschikbaar voor de maand juni.

Niks van de activiteiten missen?

Boek direct uw vakantie in de maand juni!

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2024
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!