Menu
www.veluwevakantieparken.nl

Lekker naar de Julianatoren en slapen op de Pampel

 

Julianatoren is met recht een familiepretpark waar de echte stoere jongens en meiden natuurlijk kiezen voor een duizelingwekkende rit in Jul's Rollerskates. Vergeet ook niet de tocht in de Dino Tour en sta oog in oog met echte dinosaurussen! Of ga je liever de hoogte in en stap je in het Reuzenrad? En de echte piraten onder ons varen over de woeste golven in de Zwevende Piraat.

Maar ook voor de allerkleinsten is er van alles te beleven bij de Julianatoren. Rij mee in de Jul's Stones Baan of stap als een echte cowboy op je eigen paard in de Paardenbaan. Nog nooit een kabouter in het echt gezien? Rij dan mee op de rug van een egel door Kabouterwonderland. Of stap als een echte piloot in je eigen helikopter en vlieg door het hele park! En ontmoet de tv-karakters in levende lijve: Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul & Julia. En ze willen allemaal met je op de foto!

 

Slapen op de camping

Na deze superleuke dag vol plezier is het des te leuker om maar een klein stukje te hoeven rijden voor een comfortabel slaapplekje. Camping De Pampel heet alle bezoekers van de Julianatoren van harte welkom op de camping. Kom kamperen met uw eigen tent of caravan of boek een fijne bungalow op ons vakantiepark. Uw vakantie gaat hier gewoon verder, want op Camping De Pampel is het ook elke dag feest voor de kinderen en hun ouders. 

Reserveer direct uw plekje op Veluwecamping De Pampel. 

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2024
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!