Menu
www.veluwevakantieparken.nl
Uw vakantie begint hier
Veilig vakantie vieren op de Veluwe

Hemelvaart en Pinksteren

Een heerlijk lang weekend weg met Hemelvaart en Pinksteren

Wie wil het nou niet...gezellig een weekend tijdens Hemelvaart en Pinksteren met het hele gezin naar de camping? Heerlijk de vakantiesfeer proeven en ontspannen weer thuis komen? Het liefste dat allemaal natuurlijk in een mooie omgeving. De Veluwe bijvoorbeeld. Camping de Pampel is gelegen in Hoenderloo en is de perfecte camping om tijdens Hemelvaart en Pinksteren heerlijk tot rust te komen.

Naast de vele faciliteiten, die uiteraard tijdens Hemelvaart en Pinksteren allemaal geopend zijn, is het heerlijk fietsen en wandelen in de omgeving. Camping de Pampel is niet zomaar een camping...het is een luxe camping met overdekt zwembad en zeer luxe en comfortabel sanitair. Op onze camping is altijd van alles te ontdekken en voor jong en oud is een vakantie op de Pampel een heerlijke ervaring.

Ontdek zelf het ontspannen gevoel van kamperen...

De periode van Hemelvaart tot Pinksteren is traditioneel een écht kampeer-probeer weekend. Veel (startende) kampeerders gaan dit weekend erop uit om het kamperen uit te proberen. De ervaren kampeerders zetten dit weekend hun tent of caravan op om te controleren of alles nog in orde is voor de zomervakantie.

Speciaal voor iedereen die er graag een paar dagen tussenuit wil met Hemelvaart en Pinksteren hebben wij een aantal aantrekkelijke arrangementen samengesteld. Boek online, of bel en wij vertellen u er graag meer over: 055-3781760

Hemelvaart arrangement

Aankomst 9 mei, vertrek 14 mei

Kampeerplaats incl. 2 personen, 6 amp. elektra, milieutoeslag en toeristenbelasting

€ 165,-

Boek nu!

 

Pinksteren arrangement

Aankomst 18 mei, vertrek 22 mei

Kampeerplaats incl. 2 personen, 6 amp. elektra, milieutoeslag en toeristenbelasting

€ 145,-

Boek nu!

 

Hemelvaart + Pinksteren arrangement

Aankomst 9 mei, vertrek 22 mei

Kampeerplaats incl. 2 personen, 6 amp. elektra, milieutoeslag en toeristenbelasting

€ 310,-

Boek nu!

 

Liever in een fijne verhuuraccommodatie verblijven? Ook dat is mogelijk op de Pampel. Controleer hier direct de beschikbaarheid van onze luxe boerderijtjes en lodges.

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2021
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!