Menu
www.veluwevakantieparken.nl

Hemelvaart en Pinksteren

Een heerlijk lang weekend weg met Hemelvaart en Pinksteren

Wie wil het nou niet...gezellig een weekend tijdens Hemelvaart en Pinksteren met het hele gezin naar de camping? Heerlijk de vakantiesfeer proeven en ontspannen weer thuis komen? Het liefste dat allemaal natuurlijk in een mooie omgeving. De Veluwe bijvoorbeeld. Camping de Pampel is gelegen in Hoenderloo en is de perfecte camping om tijdens Hemelvaart en Pinksteren heerlijk tot rust te komen.

Ontdek zelf het ontspannen gevoel van kamperen...

De periode van Hemelvaart tot Pinksteren is traditioneel een écht kampeer-probeer weekend. Veel (startende) kampeerders gaan dit weekend erop uit om het kamperen uit te proberen. De ervaren kampeerders zetten dit weekend hun tent of caravan op om te controleren of alles nog in orde is voor de zomervakantie.

Dat kan natuurlijk ook op Veluwecamping de Pampel. Bijvoorbeeld op onze gewone kampeerplaatsen of onze ruimere variant: de kampeerplusplaatsen.

Meer luxe ervaart u op onze comfortplaatsen. Daar heeft u namelijk een eigen wateraansluiting en riolering. Echt comfortabel wordt het pas op een kampeerplaats met eigen sanitair. Hier heeft u behalve een eigen riolering en wateraansluiting ook een sanitaire unit naast uw caravan of vouwwagen staan. Zo beschikt u over een eigen douche, toilet en wastafel. 

Een speciale kampeerervaring doet u op bij een kampeerplek in het bos. Hier staat u prachtig tussen de bomen. Ideaal voor mensen die op hun rust en privacy gesteld zijn, maar ook voor vakantiegangers die eens in de natuur willen kamperen. 

Goed om te weten: alle kampeerplekken beschikken over een stroomaansluiting. Dat is pas comfortabel op vakantie met Hemelvaart en Pinksteren!

Kies uw kampeerplek 

Nu extra voordelig

Speciaal voor iedereen die er graag een paar dagen tussenuit wil met Hemelvaart en Pinksteren hebben wij een aantal aantrekkelijke arrangementen samengesteld. Zo wordt uw vakantie met Hemelvaart en Pinksteren nóg voordeliger. Voor meer informatie kunt u ons bellen: 055-3781760 of onze pagina met arrangementen bekijken. 

Wilt u toch liever iets huren?

Liever in een fijne verhuuraccommodatie verblijven? Ook dat is mogelijk op De Pampel. Controleer hier direct de beschikbaarheid van onze luxe boerderijtjes en lodges. U kunt accommodaties voor 4, voor 6 of zelfs voor 8 personen huren.

Alle accommodaties bekijken

Onze faciliteiten zijn open

Camping de Pampel is niet zomaar een camping...het is een luxe camping met overdekt zwembad en zeer luxe en comfortabel sanitair. Op onze camping is altijd van alles te ontdekken en voor jong en oud is een vakantie op de Pampel een heerlijke ervaring.

Voor kampeerders is het sanitairgebouw natuurlijk de belangrijkste faciliteit. Onze gebouw is modern en duurzaam, zodat u met een goed gevoel kunt douchen. Uiteraard maken we het gebouw regelmatig voor u schoon. Speciaal voor kinderen is er een mooi spetterbos waar ze onder de bomen kunnen douchen. In het stoere jachthuis kunnen ze naar de wc gaan. Ook voor volwassenen zijn er geschikte douches, toiletten en zelfs afwasplaatsen.

Kinderen kunnen zich op De Pampel dagenlang vermaken. Bijvoorbeeld in de speelburcht, onze grote overdekte speeltuin. Maar ook in de speeltuinen buiten en het multifunctionele sportveld zullen ze zich geen moment vervelen. Razend populair bij kinderen én hun ouders is het hertenbos. Daar kunt u gezamenlijk de herten van heel dichtbij bewonderen.

Waterratten zullen erg blij worden van alle zwemmogelijkheden. Ook met Hemelvaart en Pinksteren is ons buitenbad geopend, maar met slecht weer kunt u altijd nog in het overdekte zwembad terecht. Uiteraard kunt u hier niet alleen baantjes trekken, maar staan er ook diverse leuke glijbanen voor uw kinderen. Zelfs het peuterbad is alles behalve saai, want ook die heeft een kleine glijbaan en speeltoestellen. 

Ontdek alle faciliteiten

Ontdek de mooie omgeving

Naast de vele faciliteiten, die uiteraard tijdens Hemelvaart en Pinksteren allemaal geopend zijn, kunt u ook genieten van de omgeving. We bevinden ons midden op de Veluwe, waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen.

Onze tips voor de omgeving

Onze arrangementen op een rijtje

Komt u met Hemelvaart, met Pinksteren of van Hemelvaart tot en met Pinksteren vakantie vieren? Dat kan extra voordelig met een van onze speciale arrangementen. De belangrijkste informatie in het kort:

Hemelvaart arrangement

  • Aankomst 17 mei, vertrek 22 mei 2023
  • Kampeerplaats incl. 2 personen, 6 amp. elektra, milieutoeslag en toeristenbelasting. Per extra persoon betaalt u een kleine meerprijs.
  • Vanaf € 269,-

Pinksteren arrangement

  • Aankomst 26 mei, vertrek 30 mei 2023
  • Kampeerplaats incl. 2 personen, 6 amp. elektra, milieutoeslag en toeristenbelasting. Per extra persoon betaalt u een kleine meerprijs.
  • Vanaf € 225,-

Hemelvaart en Pinksteren arrangement

  • Aankomst 17 mei, vertrek 30 mei 2023
  • Kampeerplaats incl. 2 personen, 6 amp. elektra, milieutoeslag en toeristenbelasting. Per extra persoon betaalt u een kleine meerprijs.
  • Vanaf € 450,-
ANWB erkende 5-sterren topcamping 2024
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!