Menu
www.veluwevakantieparken.nl

Wij steunen stichting Haarwensen

UPDATE: Deze actie is met succes georganiseerd in de zomer van 2016. Inmiddels is dit bericht dus niet meer actueel.

 

Veluwe Vakantieparken organiseert Knipdag in samenwerking met Stichting Haarwensen

In de zomer van 2016 komt Stichting Haarwensen naar Camping de Pampel voor een Knipdag. Iedereen die zijn of haar lange haren wil doneren, wordt geknipt door een professioneel kappersteam en steunt daarmee gelijk het goede doel.

Tijdens de Knipdag zijn er niet alleen kappers aanwezig maar ook voor de hele familie zijn er volop activiteiten, waaronder schminken, workshops, animatie, een band en muziek. Bezoekers genieten van een lekker dagje uit en steunen daarmee gelijk het goede doel. U komt toch ook? Wij heten iedereen van harte welkom. De Knipdag van Stichting Haarwensen vindt plaats op zondag 31 juli. Ook Imani (Voice kids) is aanwezig vanaf 15.00 uur, net als de Diksie Street Jazzband.

Goed voor jezelf maar ook voor een ander!

Waar: Camping de Pampel – Hoenderloo
Wanneer: Zondag 31 juli 2016 van 10.00 – 17.00 uur

 

Wij willen graag weten hoeveel mensen wij kunnen verwachten op deze dag. Wil je het daarom even doorgeven als je komt? Geef je e-mailadres door en met hoeveel personen je komt. Wij hopen op uw komst!


Over Stichting Haarwensen

Stichting Haarwensen is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik.

Deze kinderen zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Maar goede haarwerken en pruiken zijn vaak onbetaalbaar en er wordt slechts een klein gedeelte door de verzekering vergoed.

Wij willen deze kinderen de keuze bieden uit een grote collectie pruiken van hoge kwaliteit, zonder dat daaraan voor hen kosten verbonden zijn. De pruiken worden gemaakt van echt haar. Dit haar wordt door volwassenen en kinderen aan de Stichting geschonken. Door te werken met onbehandeld haar kunnen wij de mooiste pruiken aan de kinderen schenken. Meer informatie over het doneren van haar vind je hier!

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2024
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!