Menu
www.veluwevakantieparken.nl

Op pad met natuurfotograaf Henri

Ontdek de fotograaf in jezelf! Leg de Veluwe voor eeuwig vast onder leiding van profesioneel en award-winnend fotograaf Henri van Vliet. Tijdens deze workshop leer je hoe je nou écht mooie foto's kan maken met je eigen camera. Wat is er nou leuker dan bij thuiskomst de familie of vrienden je eigen natuurfoto's te showen?

De workshop van Henri is bedoeld voor iedereen die al doende betere foto's wil leren maken. Ervaring met fotografie is niet nodig. 

Bos Veluwe Natuur Veluwe De Hoge Veluwe

Wie is Henri?

Henri woont op de Veluwe. Het is zijn tweede natuur om boeiende onderwerpen te zien en te vinden. Graag draagt hij zijn kennis en ervaring over de natuur en fotografie aan je over. Henri heeft diverse prijzen gewonnen met zijn fotografie. In 2016 is hij zelfs verkozen tot Lowlands Photographer of the Year! Tijdens zijn workshop zal hij met passie en plezier u enthousiast maken over deze geweldige hobby.

Tijdens de workshop gaat ook insectendeskundige Robin Kraaij mee op pad. Robin is kenner op het gebied van ongewervelden, amfibieën, reptielen en planten. Zijn liefde voor de natuur deelt hij graag. Samen met Henri vormt hij een duo waarmee je de Veluwe op z'n best ontdekt.

Oke...en wat gaan we precies doen?

Tijdens de workshop natuurfotografie gaat Henri uitgebreid in op hoe je technisch een goede foto maakt: Welke instellingen kun je het beste kiezen tijdens welke omstandigheden. Na een korte inleiding en theoretische uitleg is het tijd voor actie. In een klein gezelschap ga je onder leiding van Henri het Deelerwoud in. Het Deelerwoud is één van de grotere natuurgebieden op de Veluwe. Vanwege onder andere jachtrestricties is het Deelerwoud al jaren een ideale huisvestingplaats voor wild. Zelden is een bezoeker terug gekeert zonder wild te hebben gezien. Naast de workshop natuurfotografie is het dus gelijk een mooie wildexcursie!

Gedurende de aanwezigheid in het Deelerwoud besteedt Henri aandacht aan de creatieve kant van natuurfotografie: Hoe krijg je een aansprekend beeld, welke elementen spelen hierbij een rol.

Goed te weten: Het enige wat je nodig hebt is een digitale camera. Alle camera's zijn geschikt om deel te nemen...zelfs een telefoon!

Leuk! Wanneer is deze workshop?

Op onderstaande data vindt de workshop plaats. Naar gelang het animo zullen er extra workshops plaats vinden. Wees er wel snel bij want vol = vol.

Verzamelen op het restaurant terras van camping de Pampel. Met enkele auto's (eigen vervoer) vertrekken we naar Deelen (paar kilometer afstand).

Fotos Veluwe

 

De workshop is momenteel niet te reserveren. Meld u aan voor onze nieuwsbrief of op Facebook om op de hoogte te blijven van evenementen als deze.

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2024
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!