Met drie vakantieparken op de Veluwe, vindt u bij ons altijd de vakantie die precies bij u past!
Home
Luxe camping voor elke type vakantie! Geniet van rust, ruimte en comfort...
Lees verder > Zoek & Boek
Op een unieke locatie is dit gezellige Kinderkoninkrijk, buiten de schoolvakanties, een paradijs voor rustzoekers.
Lees verder > Zoek & Boek
Uw eigen plekje en tweede thuis op de Veluwe.
Lees verder >
Sluit
Tel. 055 - 378 17 60
5-sterrencamping met zwembad

Op pad met natuurfotograaf Henri

Ontdek de fotograaf in jezelf! Leg de Veluwe voor eeuwig vast onder leiding van profesioneel en award-winnend fotograaf Henri van Vliet. Tijdens deze workshop leer je hoe je nou écht mooie foto's kan maken met je eigen camera. Wat is er nou leuker dan bij thuiskomst de familie of vrienden je eigen natuurfoto's te showen?

De workshop van Henri is bedoeld voor iedereen die al doende betere foto's wil leren maken. Ervaring met fotografie is niet nodig. 

  

Wie is Henri?

Henri woont op de Veluwe. Het is zijn tweede natuur om boeiende onderwerpen te zien en te vinden. Graag draagt hij zijn kennis en ervaring over de natuur en fotografie aan je over. Henri heeft diverse prijzen gewonnen met zijn fotografie. In 2016 is hij zelfs verkozen tot Lowlands Photographer of the Year! Tijdens zijn workshop zal hij met passie en plezier u enthousiast maken over deze geweldige hobby.

Tijdens de workshop gaat ook insectendeskundige Robin Kraaij mee op pad. Robin is kenner op het gebied van ongewervelden, amfibieën, reptielen en planten. Zijn liefde voor de natuur deelt hij graag. Samen met Henri vormt hij een duo waarmee je de Veluwe op z'n best ontdekt.

Oke...en wat gaan we precies doen?

Tijdens de workshop natuurfotografie gaat Henri uitgebreid in op hoe je technisch een goede foto maakt: Welke instellingen kun je het beste kiezen tijdens welke omstandigheden. Na een korte inleiding en theoretische uitleg is het tijd voor actie. In een klein gezelschap ga je onder leiding van Henri het Deelerwoud in. Het Deelerwoud is één van de grotere natuurgebieden op de Veluwe. Vanwege onder andere jachtrestricties is het Deelerwoud al jaren een ideale huisvestingplaats voor wild. Zelden is een bezoeker terug gekeert zonder wild te hebben gezien. Naast de workshop natuurfotografie is het dus gelijk een mooie wildexcursie!

Gedurende de aanwezigheid in het Deelerwoud besteedt Henri aandacht aan de creatieve kant van natuurfotografie: Hoe krijg je een aansprekend beeld, welke elementen spelen hierbij een rol.

Goed te weten: Het enige wat je nodig hebt is een digitale camera. Alle camera's zijn geschikt om deel te nemen...zelfs een telefoon!

Leuk! Wanneer is deze workshop?

Op onderstaande data vindt de workshop plaats. Naar gelang het animo zullen er extra workshops plaats vinden. Wees er wel snel bij want vol = vol.

Zaterdag 15 april 9.00-13.30 uur, kosten € 25,-. I.v.m. de slechte weersvoorspellingen is deze geannulleerd. 

Verzamelen op het restaurant terras van camping de Pampel. Met enkele auto's (eigen vervoer) vertrekken we naar Deelen (paar kilometer afstand).

 

Reserveer deze workshop gelijk mee bij uw reservering!

De workshop is momenteel niet te reserveren. Meld u aan voor onze nieuwsbrief of op Facebook om op de hoogte te blijven van evenementen als deze.

Volgt u ons al?
Volg ons ook via Facebook, Twitter en Google+.
Wifi op de camping
Ideaal! Het gehele terrein is voorzien van wireless internet.
Nieuwsbrief
Ontvang maandelijks ons nieuws en aanbiedingen
Plattegrond
Bekijk ook onze plattegrond voor uw mooiste plekje
Goed Weer Garantie
Slecht weer? Maak gebruik van de Goed Weer Garantie

Veluwe Camping De Pampel

Veluwecamping De Pampel

Woeste Hoefweg 35
7351 TN Hoenderloo
Veluwe
T: 055 - 378 17 60
info@pampel.nl

Veluwecamping 't Schinkel

Miggelenbergweg 60
7351 BP Hoenderloo
Veluwe
T: 055 - 378 13 67
info@hetschinkel.nl

Veluwepark Heideheuvel

Miggelenbergweg 50
7351 BN Hoenderloo
Veluwe
T: T 055 - 378 13 25
info@parkheideheuvel.nl