Menu
www.veluwevakantieparken.nl

Mooie camping voor zomervakantie in Gelderland

Op zoek naar een camping voor de zomervakantie?

Bij camping De Pampel bent u op het juiste adres! De Pampel is de ideale camping voor de zomervakantie. De zomervakantie is weer in aantocht en daarom is het nu het juiste moment om op zoek te gaan naar een leuke camping voor de zomervakantie! De Pampel is uitermate geschikt om te kamperen in deze zomervakantie. Diverse luxe faciliteiten zijn op de camping aanwezig voor een onvergetelijke zomervakantie.

Met de kids naar de camping in de zomervakantie...

Wat is er leuker dan met de kids naar de camping te gaan in de zomervakantie? Met de zomervakantie er tussen uit met het gezin... kamperen op de Veluwe in de zomervakantie is het leukste wat er is! In de zomervakantie is er op de camping ook genoeg te doen voor kinderen! In de zomervakantie is er op de camping onder andere een volledig animatieprogramma!

Wat is er doen in de omgeving van Camping de Pampel tijdens de zomervakantie?

In de zomervakantie, als het mooie weer zich weer laat zien, worden er tal van evenementen en activiteiten op de Veluwe georganiseerd. Genoeg te ontdekken dus in de omgeving van Camping de Pampel! Er vinden festivals en muziekevenementen plaats en gezellige marktjes in de dorpen. Ook kunt u tijdens de zomervakantie de mooie kunstwerken beworden tijdens het Zandsculpturenfestijn in Garderen. Wilt u genieten van de zon bij een recreatiemeer? Kies er dan voor om naar de Veluwerandmeren te gaan waar u diverse watersporten, als kitesurfen en kanovaren, kunt beoefenen tijdens de zomervakantie. Uiteraard is ook een uitgebreid aanbod van actieve en sportieve activiteiten tijdens de zomervakantie van 2021. Denk bijvoorbeeld aan een wandel- of fietstocht door de mooie groene natuur van de Veluwe. Of een spannend parcours in een klimbos op de Veluwe.

Graag tot ziens op deze camping in de zomervakantie!

Activiteiten in de zomervakantie Veluwe

ANWB erkende 5-sterren topcamping 2024
Kindvriendelijke camping met heel veel faciliteiten
Gezellig animatieteam in de schoolvakanties
Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes
Ontdek de verborgen schatten van de Veluwe!